Classic Apollo Rack + Satellite Quad-kampanja

Osta classic apollo rack – saat satellite quad:in kaupan päälle

Osta Apollo 8 QUAD tai Apollo FireWire räkki-interface ja nosta sen tehoa UAD-2 QUAD Satellite DSP Accelerator:illa! Pidä kiirettä, voimassa 31.12.2018 saakka!

Älä ohita tätä loppuvuoden mahdollisuutta! Osta ja rekisteröi uusi Universal Audio Apollo 8 QUAD tai Apollo FireWire räkki-interface välillä 1.10 – 31.12.2018 ja saat vielä enemmän prosessointivoimaa — ILMAISEN UAD-2 Satellite QUAD DSP Accelerator:in ansiosta — näin voit äänittää, miksata ja masteroida useammalla palkitulla UAD plug-inillä.

OSTA Apollo 8 QUAD ja saat UAD-2 Satellite QUAD Thunderbolt:in

Osta Apollo Firewire ja saat UAD-2 Satellite QUAD Firewire:n

MAAILMANLAAJUISET YKSITYISKOHDAT JA RAJOITUKSET

Voimassa vain asiakkaille, jotka ostavat ja rekisteröivät uuden Apollo 8 QUAD:in tai Apollo Firewire räkki- interfacen valtuutetulta UA-jälleenmyyjältä välillä 1.10 – 31.12.2018.

Tarjoukseen kuuluu yksi (1) UAD-2 Satellite QUAD Core DSP Accelerator yhtä ostettua Apollo 8 QUAD tai Apollo FireWire räkkiyksikköä kohden. Apollo 8 QUAD Thunderbolt interfacejen mukaan tulee UAD-2 Satellite Thunderbolt DSP Accelerator; Apollo FireWire interfacejen mukaan tulee UAD-2 Satellite FireWire DSP Accelerator. UAD-2 Satellite USB ja PCIe-kortit eivät kuulu tähän kampanjaan. Uudet Apollo x6, x8, x8p ja x16 interfacet eivätkä Apollo 8 DUO, 8p ja 16 räkki-interfacet kuulu tähän kampanjaan.

KAMPANJAN TÄYTÄNTÖÖNPANO

Asiakkaat, jotka rekisteröivät Apollo 8 QUAD tai Apollo FireWire interfacen kampanjan aikana ovat oikeutettuja saamaan UAD-2 Satellite QUAD DSP Accelerator:in kuten yllä kuvataan. Asiakkaat saavat UAD-2 Satelliten suoraan Universal Audio:lta ja heiltä tiedustellaan toimitusosoitetta Apollo rekisteröinnin yhteydessä. Toimitusaika 6-8 viikkoa.

Universal Audio toimeenpanee ja lähettää UAD-2 Satelliten osoitteeseen, joka on sillä alueella, jolta kampanjaan kuuluva Apollo interface on hankittu. Universal Audio ei toimita postilokero-tai vastaavaan osoitteeseen.

Lisää tietoja osoitteesta www.uaudio.com/classic-apollo-promo

 

Katso jälleenmyyjät