Siirry sisältöön

ISE-messut 31.1. – 3.2.2023

Kaikki tiet vievät Barcelonaan?

Integrated Systems Europe järjestetään tänä vuonna jälleen Barcelonassa 31.1. – 3.2.2023 välisenä aikana. Näyttelytila on kasvanut 30% ja näytteilleasettajia on yli 1000.

msonic osallistuu messuille lähes täydellä miehityksellä. Ota yhteyttä mikäli olet tulossa. Tavataan messuilla. Paljon uutta ja mielenkiintoista tulossa. Rekisteröinti.

Adamson – 7F200.

Messuosastolla tietysti Adamson Fletcher Machine Stage ja sen ohjaussofta. Spesiaalina uusi ja mielenkiintoinen tuote!

Fletcher Machine demot järjestetään Teatre Lliuressa (Plaça de Margarida Xirgu, 1, 08004 Barcelona) tiistaista perjantaihin klo 9:30 ja klo 17:00. Aamudemossa tarjolla piristävä kahvi ja iltapäivän demossa aistit herättävä mallasjuoma.

Aamudemoon ei ole kuljetusta. Demon jälkeen bussi kuljettaa kävijät messualueelle. Iltapäivän demoon järjestetään bussikuljetus messualueelta.

Mikäli klo 9:30 ja 17:00 demoajat eivät sovi, ota yhteyttä antti@msonic.fi. Pyrimme järjestämään demon muuna aikana.

Lisätietoa: antti@msonic.fi

Chauvet Professional – 7E800

Chauvet Professional -mallisto tarjoaa ammattitason valotekniikkaa hankintahinnan vastineeksi. Monipuolinen valikoima kattaa laajan kirjon sovelluksia moving head-heittimistä stroboihin ja teatterivalaisimiin. Käyttökohteita: konsertit, näyttämöt ja tapahtumatuotannot, kiertueet, teatterit, risteilyalukset, klubit, televisio ja arkkitehtuuri.

Lisätietoa: janne@msonic.fi

Clay Paky – 7D700

Clay Paky ei esittelyitä tarvitse. Se ammattivalaisun referenssibrandi, jonka tuotevalikoima kattaa laajan määrän valaisimia ja valaistusrakaisuja. Clay Paky tuotteita käytetään teatterin, television, live- ja yritystapahtumien sekä konserttien huipputuotannoissa. Yritykselle on historiansa aikana myönnetty yhteensä yli 60 palkintoa.

Lisätietoa: janne@msonic.fi

DirectOut Technologies – 7F700

DirectOut on erikoistunut kehittämään laadukkaita työkaluja signaalinhallintaan, -muuntamiseen ja -jakamiseen. DirectOut tuotteita käytetään lähetys-, studio-, live- ja asennussovellutuksissa. DirectOut tarjoaa laajan valikoiman ääniformaatteja ja -standardeja, kuten MADI/AES10, AES3, Dante, RAVENNA/AES67, AVB/MILAN ja Soundgrid.

Lisätietoja: ossi@msonic.fi

Genelec – 2H325

Smart IP -sarja laajenee ja uudet komponentit esitellään ISE:ssä. Kaikki Smart IP -mallit ovat yhteensopvia Dante- ja AES67 -sreamien kanssa. Valikoima sisältää ohjelmistotyökalut konfigurointia ja hallintaa varten.

Lisätietoa: antti@msonic.fi ja ossi@msonic.fi

LEA professional – 7J100

Maailman ensimmäiset IOT-yhteensopivat ammattiluokan päätevahvistimet. LEA Professional kehittää älykkäitä vahvistimia ja teknologiota AV integraattoreille. LEA päätevahvistimissa voi määritellä kanavakohtaisesti matala- tai korkeaimpedanssisen syötön, tuplata yhden kanavan tehon, muokata EQ:n, viiveajan, limitterin ja paljon muuta. Käytössäsi on täysi DSP. Tule ständille tutustumaan miten päätevahvistimien monitorointi ja kontrollointi tapahtuu LEA:n pilvipalvelun avulla.

Lisätietoa: antti@msonic.fi

Luminex Network Intelligence – 7D270

Luminex Network Intelligence suunnittelee ja valmistaa vaativaan käyttöön mitoitettuja ratkaisuja Ethernet- ja DMX-verkkojen rakentamiseen ja hallintaan. Luminexin tuotteiden avulla yhdistetyn verkon rakentaminen valo-, audio- ja videosignaalien siirtämistä varten sujuu helposti ja varmasti.

Lisätietoa: janne@msonic.fi ja ossi@msonic.fi

Merging Technologies – 7F630

Sveitsiläinen Merging Technologies on tunnettu Pyramix-tallennussoftasta ja korkealuokkaisista muuntimista. Horus, Hapi mk II ja Anubis ovat Audio ja Video -ympäristössä laajalti käytettyjä muuntimia. Ständillä voi tutustua monipuolisen Anubiksen Music, Monitor, Commentary Unit jne. käyttötapoihin.

Lisätietoja ossi@msonic.fi

Portman® Lights – 7C700

Kauniit, retrohenkiset Portman Custom Lights -esitysvalaisimet sopivat ihanteellisesti konsertteihin, tapahtumiin, tv-studioihin, hotelleihin, klubeille, messuille ja muotinäytöksiin – mahdollisuuksia on rajattomasti. Helppo asennus ja korkeatasoinen käyttäjäystävällisyys tekee käytöstä vaivatonta. Kaikki tekniikka virtalähde mukaanlukien on integroitu valaisimeen.

Lisätietoa: janne@msonic.fi

Sommer cable – 5E400

Sommer Cable on yksi johtavista korkealuokkaisten kaapeli ja liitäntätekniikan toimittajista. Valmistajan tuotevalikoimaan kuuluvat omat HICON, CARDINAL DVM ja SYSBOXX tuotemerkit. Valikoima kattaa kaapelit, liittimet, liitäntäkaapelit, yksilöllisesti sovitettavat jakelujärjestelmät ja elektroniikka.

Lisätietoja; mika@msonic.fi

Sonance – 2C600 ja 2D900

Yhdysvaltalainen Sonance tunnetaan pitkästä historiasta laadukkaiden HIFI-kaiuttimien valmistajana. Sittemmin Sonance on valjastanut tietotaitonsa asennuskaiuttimien valmistamiseen ja on niittänyt mainetta tuotteillaan ympäri maailman. Valikoima sisältää korkealuokkaiset ripustuskaiuttimet, upotettavat asennuskaiuttimet, pinta-asennuskaiuttimet, ulkokaiuttimet ja seinään upotettavat ”näkymättömät” kaiuttimet. Messuilla Sonance esittelee tuotteitaan kahdessa eri paikassa: 2C600 ja 2D900.

Lisätietoa: antti@msonic.fi

AVID

Avidilla ei ole ständiä messuille. Ota yhteyttä Ossi Männikköön, mikäli haluat informaatiota.

AVID-informaatio: ossi@msonic.fi

Earthworks, Radial, Telefunken 

Earthworks, Radial ja Telefunken -informaatiota Ossi Männiköltä tai Jyrki Mäkiseltä. Kyseisillä valmistajilla ei ole omaa osastoa messuilla.

Lisätietoja: ossi@msonic.fi ja jyrki@msonic.fi

Ota yhteyttä ja sovi tapaaminen.

Nähdään messuilla!

 

Kaikki näytteilleasettajat