Rekryuutisia: Solja Nieminen liittyy msonicin tiimiin

msonic Oy saa riveihinsä kovatasoisen vahvistuksen Solja Niemisen liittyessä tiimiin.

Alkujaan musiikkiteknologiksi Palmgren-konservatoriossa opiskellut Solja on syventänyt opintojaan Saksassa, perehtyen mm. klassisen musiikin äänitykseen ja lähetykseen. Koulutustaustan kruunaavat maineikkaassa berliiniläisessä UdK -taideyliopistossa suoritetut Tonmeister-opinnot.

Bisnesympyröissä Solja Nieminen tunnetaan timanttisena ammattilaisena, jonka asiantuntemus ja kokemus etenkin mikrofonien saralla hakevat vertaistaan. Myös langattomat mikrofonijärjestelmät ja konferenssiratkaisut ovat Soljan vahvoja osaamisalueita.

“Virkistävä fiilis tarttua uusiin haasteisiin ja lähteä kehittämään liiketoimintaa järeän tason tekijöiden kanssa” kommentoi msonicin tuorein talentti ura-askelta.

“Keskeinen avainsana msonicin strategiassa on osaaminen ja sen kehittäminen.”, kertoo toimitusjohtaja Kari Vanhalakka. “Solja vahvistaa juuri tätä kulmaa ihanteellisesti. Hänellä on erinomaiset valmiudet tukea Ossi Männikön vetämää studiotiimiä, sekä toimia kouluttajana msonic Experience Studiossa ja kehittää sen toimintaa asiakaslähtöisellä tavalla.”