Olemme mukana

Tervetuloa Pohjoismaiden suurimmille sähköalan messuille Jyväskylän Paviljonkiin.

Aika: 7.-9.2.2024
Osasto: A-210

Esittelemme laajan valikoiman huippuluokan Sonance-kaiuttimia. Tule kuuntelemaan ja toteamaan kaiuttimien tyylikkyys, helppo asennettavuus ja erinomainen soundi. Erikoisuutena ”näkymättömät” Invisible Series -kaiuttimet ja ulkokäyttöön soveltuvat kaiuttimet.

LEA Professional -päätevahvistimet ovat markkinoiden monipuolisimpia päätevahvistimia asennuskäyttöön. Se keskustelee ulkoisten ohjausjärjestelmien kanssa ja sisältää presetit suosituimmille kaiuttimille. Tämän lisäksi voit valvoa ja kontrolloida päätteitä mistä puolelta maailmaa tahansa.

Saksalainen Sommer Cable tuotevalikoima kattaa korkealaatuiset kaapelit, liittimet, modulaariratkaisut ja monipuoliset tarvikkeet erilaisiin ääni-, valo- ja kuvatuotteiden asennuksiin.

Chauvet Professional esittäytyy Ovation-sarjan tuotteilla, joita ovat mm. Rêve Profile. Ovation-sarjalaiset ovat laadukkaita, helppokäyttöisiä ja hinnaltaan kilpailukykyisiä, lisäksi niillä on pitkät takuuajat. Olemme valmistelleet myös valaistussuunnitelmia koulunäyttämöille.

msonicin valovalikoimaan on liittynyt hiljattain ruotsalainen Ljusdesign. Esittelemme osan heidän laadukkaista museo- ja arkkitehtuurivalaisimista.
Ljusdesigin kiskovalaisimet ovat esim. kolmivaihe Global Trac Pro-yhteensopivia. Valikoima sisältää myös 12 volttisia Mini Trac- tai Pico Trac-valaisimia. Ljusdesign valaisimet ovat saatavilla DMX- tai Dali-ohjauksella.

Lumenradio on johtava langattoman valo-ohjauksen innovaattori ja kehittäjä. Tästä on osoituksena varsin kattava patenttiportfolio. Lumenradio takaa luotettavat ja toimivat langattomat yhteydet, jotka korvaavat eniten käytettyjä kaapelistandardeja DMX:stä ja DALI:sta BACnetiin ja Modbusiin.

Luminex suunnittelee ja valmistaa vaativaan käyttöön mitoitettuja ratkaisuja Ethernet- ja DMX-verkkojen rakentamiseen ja hallintaan. Luminexin tuotteiden avulla yhdistetyn verkon rakentaminen valo-, audio- ja videosignaalien siirtämistä varten sujuu helposti ja luotettavasti.

 

REKISTERÖIDY MESSUILLE