Msonicin Pro Audio -tiimi vahvistui Antti Tuoriniemen myötä

Antti aloitti töissä msonicilla kesän kynnyksellä. Aiemmin suunnittelu- ja asennuspuolella toiminut Tuoriniemi tuo audio-osastolle vahvaa kenttäosaamista tukien näin sekä asiakkaiden että msonicin tavoitteita toimivien kokonaisuuksien rakentamisesta.
Antti on toiminut pitkään yhteistyössä msonicin ja Reima Saarisen kanssa, joten siirtyminen tuttuun joukkoon oli helppoa.

”Hyvään jengiin on helppo tulla ja odotan innolla mahdollisuutta oppia sekä kehittyä uusien haasteiden parissa,” Tuoriniemi veistelee.

Projektipäälliköksi nimitetty Tuoriniemi toimii kohteiden valvojana ja pyrkii toimillaan varmistamaan, että asiakas saa suunnitelmiensa mukaisen järjestelmän. Antti antaa myös panoksensa myyntiin sekä tekniseen tukeen.

”Nykyaikaisen äänentoistojärjestelmän asennuksen tulee olla laadukasta sekä järjestelmän toimintaa tukevaa ammattityötä, jotta tarkoituksenmukaiseen lopputulokseen päästään,” Antti kertoo.

Antilla on takanaan pitkä ura äänentoistoasennusten parista. 15 vuoden mittaiseen uraan mahtuu muun muassa kymmenittäin ravintola-, yökerho- sekä koulukohteita, joiden suunnittelusta ja toteutuksesta hän on vastannut.

Tuoriniemi on toiminut myös pitkään suomalaisten festareiden vakiokasvona melumittauksia toteuttaen.

Mutta mitä mies puuhaa vapaa-ajallaan?

”Golfaan, eli onkin hienoa, että nyt msonicin piippuhyllyltä löytyy 4 golfaria :)…”

Antin tavoitat: