msonic oy:stä virallinen Shure Pro -jälleenmyyjä

antti_solja_yhteistyo_shure

msonic on ylpeä voidessaan tarjota asiakkailleen jatkossa myös parhaat langattomat mikrofoniratkaisut. Tämä sopimus konkretisoitiin Shuren maahantuojan Bright Sales & Installation Oy:n  tuotepäällikkö Antti Rintamäen sekä msonic oy:n tuotepäällikkö Solja Niemisen kädenpuristuksella 14.3.2019. 

 

”SHURE Axient Digital on sekä käyttöominaisuuksiltaan että luotettavuudeltaan tällä hetkellä markkinoiden paras ammattikäyttöön suunnattu langaton mikrofonijärjestelmä ja tuoteperhe sopii näin ollen portfolioomme täydellisesti. Msonicin asiakkaat tulevat varmasti hyötymään tästä ainutlaatuisesta pro-jälleenmyyntistatuksestamme, esimerkiksi erilaisten koulutuskokonaisuuksien, ratkaisumallien ja tietenkin laadukkaiden tuotteiden muodossa.”, iloitsee msonic Oy:n tuotepäällikkö Solja Nieminen.

”Soljan kanssa toimiminen on mutkatonta, koska meillä on pitkä yhteinen historia vaativien langattomien järjestelmien suunnittelemisesta ja asiakkaan tarpeisiin sopivien kokonaisuuksien hahmottamisesta. Korkealaatuisten langattomien mikrofonien myyminen on enemmän kuin pelkkää laitekauppaa, sillä yhtä suuressa roolissa ovat myös taajuussuunnittelu asiakkaan kohteeseen, toimiva antennikokonaisuus, päivittäistä operointia helpottavat tarvikkeet sekä hallintaohjelmiston käyttö. Voin olla varma että pystymme toimimaan Soljan kanssa yhteistyössä aina asiakkaan parhaaksi.”, Bright Sales & Installation Oy:n Shure tuotepäällikkö Antti Rintamäki jatkaa.

Ensimmäinen konkreettinen yhteistyön tulos, Shure Axient Digital -koulutus, järjestetään huhtikuussa. Tapahtumasta tiedotetaan lisää lähiaikoina!


Lisätietoja:

Solja Nieminen, Product Manager, msonic oy
ja
Antti Rintamäki Sales Manager / Audio Systems
Bright Sales & Installation Oy

+358 50 358 7878
antti.rintamaki@brightgroup.com