msonic oy toimittaa d&b KSL -kaiutinjärjestelmän ja d&b Soundscape-prosessoinnin Aku’s Factory’lle

Kuvassa Jyrki Saranpää ja Tero Hölttä Prolight+Sound 2019 -messujen d&b-osastolla

 

Suomen ensimmäiset d&b audiotechnik KSL-sarjan kaiuttimet laskeutuvat toukokuussa Aku’s Factory Oy:n tuotantoja tukemaan.

Jyrki Saranpää Aku’s Factorysta kertoo, että odotukset uutta kalustoa kohtaan ovat suuret. 

”Järjestelmästä tulee meille isoin työjuhta miesmuistiin. KSL korvaa meillä hyvin palvelleen d&b:n J-sarjan”.

Jyrki jatkaa: ”Pääsemme tarjoamaan KSL:n avulla suurelle yleisölle parhaita mahdollisia elämyksiä kesän 2019 suurimmilla festareilla: Provinssin, Ruisrockin ja Pori Jazzin päälavoilla sekä Flow Festivaaleilla.

Myös ääniammattilaisen näkökulmasta odotan innolla uuden järjestelmän käyttöönottoa. d&b KSL-kaiutin on suuntakuvioltaan kardiodi, mikä tekee siitä mielenkiintoisen tuotteen myös ympäristömelun hallinnan kannalta.”

 

msonic oy:n Pro audio Sales Manager Tero Hölttä on iloinen Aku’s Factoryn ratkaisusta.

”J-series julkaistiin vuonna 2006 ja 2015 julkaistu d&b ArrayProcessing antoi J-sarjalle paljon lisäaikaa. J-series on edelleen loistava kaiutin. Kolmetoista vuotta myöhemmin d&b KSL-sarja on tässä isojen kaiuttimien liigassa seuraava iso askel.”

”Hienoa, että Akun jengi lähti tähän. Todella mielenkiintoista päästä kuulemaan setti tositoimissa tulevana kesänä. Aku’s Factory investoi J-sarjaan välittömästi sen ilmestyessä 2006 ja sama tapahtui nyt KSL-kaiuttimien julkaisun yhteydessä. Hienoa!”, Hölttä sanoo.

 

KSL on aiemmin julkaistun SL-Series:n GSL-järjestelmän pikkuveli

KSL-järjestelmä palvelee erinomaisesti Suomen jäähalli-, areena-, ja festivaalikokoluokan tuotannoissa. KSL-kaiutinjärjestelmän suuntakuvioiden hallittavuuden ansiosta ympäristömelu on paremmin ennustettavissa ja mallinnus onnistuu esimerkiksi d&b NoizCalc -ohjelmalla.

 

Aku’s Factory on Pohjoismaiden ensimmäinen äänentoistolaitteiden vuokrausyritys, joka tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden d&b Soundscapeen.

 

Aku´s Factory investoi myös Soundscape-prosessointiin. Soundscape koostuu DS100-matriisista ja kahdesta optiosta, En-Space -lokalisointijärjestelmästä ja En-Space -keinoakustiikasta. Aku’s Factory ottaa käyttöön Soundscapen täydessä kokoonpanossa.

Saa nähdä mille keikoille Soundscape pääsee jo tänä kesänä! Jäämme mielenkiinnolla odottamaan, onko Soundscapen ensimmäinen keikka klassisen musiikin ulkoilmakonsertti, kesäteatteri, festari-estradi vai joku muu merkittävä keikka!

 

Lisätietoja

 

Saksalainen d&b audiotechnik julkaisi KSL-järjestelmän tammikuussa 2019 maailmanlaajuisesti.
Ylöjärveltä käsin toimiva Aku’s Factory on yksi Suomen suurimmista tapahtumatuotannon yrityksistä. msonic oy on maahantuonut ja toimittanut tapahtumatekniikan ammattilaisten arkea helpottavia ratkaisuita pian 10 vuoden ajan.