LEA Professional IOT-ammattilaisvahvistimet Suomessa msonicilta

LEA Professional

 

LEA Professional ja msonic oy ovat hiljattain tehneet sopimuksen LEA Professionalin vahvistintuotteiden edustuksesta Suomessa. LEA Professional on ammattilaisluokan vahvistimien ja audio-teknologian yritys, jonka missiona on palvella AV-teollisuuden ammattilaisten tarpeita. Yrityksen kotimaa on Yhdysvallat. LEA Professionalin Connect Series-vahvistimet voittivat Sound & Video Contractor’s Best of Show 2019- palkinnon. 

 

Pro Audio-osaston Antti Tuoriniemi on innostunut uudesta edustuksesta, joka tuo mielenkiintoisia mahdollisuuksia erityisesti audioasennus-yrityksille.

”LEA:n tuotteissa yhdistyvät kestävyys, monipuoliset käyttömahdollisuudet ja langaton käyttöliittymä. Nämä tuotteet ovat odotettuja uutuuksia, jotka löytävät paikkansa markkinoilla nopeasti. Uskomme, että erityisesti kiinteitä audio-asennuksia tekevät yritykset ottavat LEA Professionalin vahvistimet ilolla vastaan.”

 

”Lisäksi LEA Professionalin tekemisessä näkyy hyvin mihin kokenut porukka pystyy, kun se siirretään raskaasta konserniympäristöstä ketterään start up -yrityksen ilmapiiriin.”

,jatkaa msonicin toimitusjohtaja Uli Jetzinger.

 

Maailman ensimmäiset internet-yhteensopivat (IoT) ammattilaissarjan vahvistimet

 

Suomen markkinoille tulevat nyt LEA Professional Dante & Network ConnectSeries -vahvistimet ja WebApp UI -etuaste vahvistimien kontorollointia ja monitorointia varten.

 

lea-professional-vahvistimet

 

IoT-vahvistimien etuja ovat mm. 

1. Langaton monitorointi ja kontrollointi

Pilvipalvelun kautta pääset käsiksi jokaiseen tekemääsi systeemiin millä päätelaitteella tahansa. Voit monitoroida ja kontrolloida asetuksia ja DSP:tä missä ikinä oletkaan, ilman VPN:ää.

2. Automaattiset päivitykset

IoT-vahvistimet päivittävät itsensä automaattisesti pilvipalvelun kautta. Käyttäjän ei tarvitse tehdä mitään.

3. Kaiutinmallit ja presetit

Voit luoda kaiutinmallit ja presetit suoraan pilvipalveluun, josta ne ovat käytettävissäsi missä ikinä oletkaan. Kaiutinvalmistajat voivat ladata omia kaiutinmallejaan sekä presettejä pilvipalveluun jossa ne ovat käytettävissäsi.

4. Ilmoitukset

Voit tilata virheilmoitukset laitteista suoraan esim. matkapuhelimeesi. Näin ollen olet aina ajantasalla järjestelmästäsi ensimmäisenä.

5. Systeemi-data

Voit seurata laitteiden logeja, lämpötiloja, virrankulutusta ja muuta dataa oman tarpeesi mukaan.

lea-web-app-UI


LEA Professional Connect Series – Katso mitä paketista paljastuu!

lea-professional

 

logo-lea-professional

www.leaprofessional.com

 

Tiedustelut:

  • Antti Tuoriniemi (antti@msonic.fi)