Tervetuloa Hippo-koulutuksiin 14.-16.1.2019 msonicin Experience Studiolle

Järjestämme tammikuussa msonicin Experience Studiolla Vantaalla Green Hippo -koulutuksia Johan Westin johdolla.

Valitse sinulle sopivin koulutus ja ilmoittaudu mukaan!

Hippo + video -perusasiat -koulutus on suunnattu kaikille, jotka työssään ovat tekemisissä esityksissä käytettävien, videojärjestelmien kanssa. Koulutus tarjoaa perusosaamista ja paneutuu esimerkiksi erilaisten signaaliformaattien etuihin ja haittoihin, HDCP-järjestelmään, resoluutioihin ja signaaliformaattien konvertointiin.

Hippo Basic -koulutus on omiaan tuoreille Hippotizer-mediaserverin käyttäjille. Koulutus antaa hyvät perusvalmiudet Hippotizer-mediaservereiden kanssa työskentelyyn. Päivän aikana saa myös hyvän käsityksen tuoreimpien Hippotizer-mallien tarjoamista uusista toiminnallisuuksista ja käyttömahdollisuuksista.

Hippo Advanced -koulutus soveltuu käyttäjille, joilla on aikaisempaa kokemusta Hippotizer -ympäristöstä. Kurssipäivä tarjoaa tilaisuuden syventää osaamista ja omaksua käytännöllisiä vinkkejä Hippotizer-mediaserverin ominaisuuksien täysipainoiseen hyödyntämiseen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Paikka: msonic Oy, Experience Studio, Kalliosolantie 3, Vantaa

Kouluttaja: Johan West, msonic Oy

Johan on kouluttanut Hippon käyttöön useita vuosia alan ammattilaisia. Kokemusta valon ja videon parista Johanilla on yli 30 vuotta ja sekä live- että teatterituotantojen käytännön työ on Johanille tuttua. Johan on Suomessa yksi videoprojisointien, led-taulujen ja mediaservereiden ykkösosaajista.

Lisätietoa koulutuksista saat Johanilta, johan@msonic.fi

Green Hippo tunnetaan tehokkaista ja käyttäjäystävällisistä Hippotizer-mediaservereistä, joiden järeät ominaisuudet sopivat reaaliaikaiseen editointiin, 3D-renderöintiin sekä median ja esitysten ohjaukseen.