Elokuvamiksaus- ja masterointikurssi 18. – 19.5.2024

Audioakatemia järjestää elokuvamiksaus- ja masterointikurssin 18. – 19.5.2024.

Kurssin tavoitteena on antaa elokuvaäänen alalla jo edistyneelle valmiuksia tehdä valistuneita ratkaisuja miksausprosessissa sekä ymmärtämään äänisuunnittelun koko ketjua miksauksen näkökulmasta.

Koulutus koostuu käytännön esimerkeistä ja harjoituksista, ja koulutukseen osallistuvat saavat hyviä kontakteja kotimaisiin miksaamoihin.

Opettajina toimivat miksaajat Sami Sarhamaa ja Pietu Korhonen. Vierailevina opettajina mukana ovat akustikko ja elokuvateatteriäänentoiston suunnittelija Janne Riionheimo, elokuvaohjaaja Mika Taanila sekä jälkituotantokoordinaattori Jukka Kujala.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan osoitteessa:

www.audioakatemia.fi
www.instagram.com/kalevalastudio
www.kalevalastudio.fi

 

Mikä on Audioakatemia?

Kalevalastudio on äänen jälkitöihin ja miksaukseen erikoistunut studio, ja Kinos Rentals on kalustovuokraamo ja osaamiskeskus, jolla on vankka kenttä-äänityksen osaaminen ja kalusto.

Audioakatemia toteuttaa elokuva- ja tv-äänen koulutuskokonaisuuksia, joita järjestetään ammattiympäristössä, ammattikalustolla ja kokeneiden ammattilaisten johdolla.

Kurssien opetusohjelmaa, toteutumista, markkinointia ja raportointia koordinoi ääni- ja opetusalan ammattilaisista koostuva akatemian koulutusjaosto. Pedagogisesta suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa elokuvataiteen maisteri ja pitkän linjan opetusammattilainen Ilkka Väisänen.

Vuosien 2024 ja 2025 aikana audioakatemia järjestää yhteensä kuusi koulutuskokonaisuutta.
Audioakatemian tapahtumat ovat kaikille avoimia, maksullisia tapahtumia.

Ilmoittautuminen sähköpostitse -> info@audioakatemia.fi

Kurssit ovat ammattilaisille verovähennyskelpoista ammatillista kouluttautumista.

msonic oy tukee Audioakatemian kurssia.