Clay Paky lanseeraa teräviä uutuuksia Prolight+Sound 2019-messuilla

claypaky_xtylos

Pieniä ja kevyitä heittimiä luoviin valaisuihin

 

Xtylos on uudenlainen, pienikokoinen liikkuva moving head-tyyppinen valaisin, jossa on valonlähteenä RGB-laser. Xtylos luo uuden ulottuvuuden esitysvalaisun maailmaan!

 

Axcor Wash 600 on monipuolinen pesuheitin, joka laajentaa Axcor LED -valikoimaa ja
täydentää luonnollisesti Axcor 600 Profilea. Heittimessä on CMY, CTO ja lisäksi kaksi värikiekkoa, aukeamiskulma 5 – 55 astetta. Axcor Wash:ssa on veitsirajaimet, jotka toimivat minkä tahansa linssityypin kanssa. Valaisin on saatavana PC: llä (vakio), lisäoptiona fresnel tai clear-linsseillä. Axcor 600 Wash on tuttuun tapaan joko 5600 kelvininen High CRI tai 6500 kelvininen (CRI 70)

 

Mini-B on pienin LED-beam, jonka Clay Paky on koskaan tehnyt. Mini-B painaa vain 6,5 kiloa ja on vain 34 cm korkea. Valonlähde perustuu 40 W:n Osram RGBW -ledeihin ja sen keskilediä voidaan ohjata erikseen. Zoom-alue on laaja 4 – 55 astetta.

CloudIO on kannettava IoT-laite, joka tarjoaa täydellisen diagnostiikan Clay Paky-laitteille. Kun laitteet tulevat käytön jälkeen tarkastettaviksi, CloudIO kerää tiedot valaisimien lampun käyttöiästä ja yksiköiden eri osien olosuhteista sekä päivittää firmwaren kytkeytymällä pilvipalveluun.

CloudIO:ssä on seitsemän tuuman kosketusnäyttö ja se painaa vain 1,5 kiloa. CloudIO on varustettu jälkiasenteisella järjestelmällä, jonka avulla se voidaan asentaa useimpiin Clay Paky -heittimiin, aina Alpha-sarjaa myöten.

 

Ensimmäistä kertaa Prolight + Soundissa esillä olevat muut Clay Paky -uutuudet

 

Talvella julkaistu Sharpy Plus on HYBRID-liikkuva, jossa  on todella kirkas (100 000 lux/10m) beam ja loistava spot/goboheitin suorituskykyisellä Osram Sirius HRI® 330W X8 -polttimolla.

 

HY B-EYE on uusin B-EYE-versio, jossa on samat ominaisuudet kuin aiemmin, mutta nyt Osramin 30W RGBW-ledeillä. HY B-EYE on tehokkaampi, monipuolisempi (myös Kling Net -ohjaus) ja hiljaisempi kuin koskaan. Lisäksi, miltä kuulostaa K25:n 1110 watin lediteho?

Axcor Profile 400 ja Axcor Spot 400 ovat ammattikäyttöön tarkoitettuja LED-liikkuvia keskihintaluokassa. Suurella 1:9 tai 1:10 -zoomilla, veitsillä tai toisella gobokiekolla, vakiona muutamia mainitaksemme myös prisma, animaatiokiekko, dicroidigobot, CMY ja CTO.

Clay Pakyn osasto Prolight+Sound -messuilla 12.0 E60

 

Lisätiedot: janne@msonic.fi