Avid-uutuusjulkaisu: Pro Tools 2019.10

pro tools 2019.10

Pro Tools 2019.10 julkaistiin 31.10.2019

Pro Tools 2019 mahdollistaa korkeampien resoluutioiden ja suurempien ruutunopeuksien (4K ja 120 fps) ja/tai usein käytettyjen videoformaattien (H.264) parissa työskenteleville mahdollisuuden tarkkaan editointiin.

Se sujuvoittaa yhteistyötä kuvaleikkaus- ja äänileikkaus- tai miksausyksiköiden välillä ohjelmiston vähäisemmän konvertoinnin ja transkoodauksen ansiosta.

Uutuuden myötä Pro Tools | Ultimaten ja Dolby Atmos Production Suiten vuorovaikutus on parantunut. Voit yksinkertaistaa Dolby Atmos in-the-box työnkulkuja mahdollisuudella toimittaa useita miksauksia yhtenä tiedostona.

Lisäksi miksausten toimittaminen striimauspalveluihin kuten Netflix on huomattavasti suoraviivaisempaa.

 

Tärkeimmät muutokset Pro Tools 2019.10:ssa

 

Leikkaa ja muokkaa ääntä kuvaan suuremmalla tarkkuudella
  • Tee kuvaleikkaus- ja ääniyksikön välisestä yhteistyöstä joustavampaa käyttämällä 4K UHD -videota, H.264 mediaa sekä jopa 120 fps ruutunopeuksia parannetulla Avid Video Enginellä.
  • Kyse ei ole pelkästään aikaa vievistä transkoodauksista ja konversioista vaan myös tarkemmasta audiotyöstä, saat editoitua paremmin ja toimitettua täydellisiä miksauksia.

 

Yksinkertaisempaa Dolby Atmos “in the box” -miksausta (vain Pro Tools | Ultimate)
  • Tee sessioista yksinkertaisempia ja poista hankala viivekompensoinnin hallinta tehdessäsi Dolby Atmos-miksausta “in the box”.
  • Uusimman Dolby Atmos Production Suite-version ja Dolby Audio Bridgen parannetun Core Audio-tuen ansiosta saat lähettyä 130 kanavaa Pro Tools:ista (aiemmin 32) Dolby Atmos Renderer:ille, näin miksauksen ja toiston työnkulut ovat huomattavasti yksinkertaisempia.

 

Toimita useita miksauksia yhdessä tiedostossa (vain Pro Tools | Ultimate)
  • Nopeuta miksausten toimituksia audio post-production -tiimien ja organisaatioiden välillä. Saat tehtyä bouncen, jossa useita Pro Tools-stemmoja yhdistetään yhdeksi tiedostoksi ja näin toimitettua mastereita helpommin. Vastaanottajat saavat avattua ko. stemmat eri Pro Tools-raidoiksi tiedostoja luettaessa miksauksen säilyessä “ehjänä”.

 

Tämä ohjelmapäivitys on ilmainen Pro Tools ja Pro Tools | Ultimate-asiakkaille, joilla on voimassa oleva päivitysohjelma tai tilaus.

Kysyy lisää ja tilaa uusi Pro Tools 2019.10