Apollo Desktop Promo

Osta Apollo Desktop Interface – saat ILMAISEKSI Auto-Tune, Fender, Moog & Universal Audio plugareita arvoltaan jopa 945€

Nyt on erinomainen tilaisuus hankkia Apollo Twin tai Apollo Solo Interface, sillä saat mainion raudan lisäksi timantinkovan valikoiman premium-tason plugareita.

Apollo Desktop Promo -kampanja sisältää kaikki mitä tarvitset studioluokan tallennukseen ja miksaukseen Apollo -äänikortilla.

1.11.2021 – 31.12.2021 välisenä aikana hankittujen Apollo Twin tai Apollo Solo -äänikorttien mukana saat tehokkaita Auto-Tune®,  Fender®,  Moog® ja Universal Audio -plugareita ja instrumentteja  veloituksetta. Kampanja koskee alla esiteltyjä uusia Apollo -pöytämalleja.

Kampanja on voimassa 31.12.2021 saakka.

ua-apollo-X4-äänikortti

Osta Apollo Twin X DUO, Twin X QUAD tai X4, niin saat veloituksetta:

  • Antares Auto-Tune Realtime Access
  • Moog Minimoog UAD Instrument
  • Fender ‘55 Tweed Deluxe Amp
  • Cooper Time Cube Delay
  • Century Tube Channel Strip
Etu: 945€

Osta Apollo Twin USB, Twin MKII DUO, Solo tai Solo USB  niin saat veloituksetta:

  • Antares Auto-Tune Realtime Access
  • Cooper Time Cube Delay
  • Century Tube Channel Strip
Etu: 447€

Huom! Jokaisen Apollo -äänikortin hintaan sisältyy LUNA -äänitysjärjestelmä! (toimii vain Mac-ympäristössä)

Luna

Lisätietoja LUNA-äänitysjärjestelmästä

Mitään kuponkeja tai lunastuskoodeja ei tarvita. Kampanjaan kuuluvat plug-init lisätään automaattisesti käyttäjän tilille uutta Apolloa rekisteröitäessä.

Omistatko jo yhden tai useampia kampanjaan kuuluvia plug-inejä? Ei hätää. Voit valita vaihtoehtoiselta UAD plugi-inien listalta.

Yksityiskohdat ja rajoitukset

Tarjous on voimassa asiakkaille, jotka ostavat vaatimukset täyttävän uuden Apollo Twin, Apollo x4-, Apollo Solo- tai Arrow -äänikortin valtuutetulta Universal Audio jälleenmyyjältä 1.11. – 31.12.2021 välisenä aikana. Asiakaiden on rekisteröitävä Apollonsa ennen 15.1.2022 saadakseen ilmaiset laajennukset. Ensimmäisen sukupolven Apollo twin Thunderbolt -mallit eivät kuulu tähänä promoon. Kaikki kampanjan toimituksiin ja käytäntöihin liittyvät seikat ovat Universal Audion hallinnassa.

MYYNTI: UNIVERSAL AUDIO – JÄLLEENMYYJÄT

lisätietoja