Apollo Desktop Promo -kampanja

Apollo Desktop Promo

Osta Apollo Twin Heritage Edition tai Apollo Solo Heritage Edition Interface – saat ILMAISEKSI viisi premium-luokan UAD-plugaria arvoltaan 1145€.

Nyt on erinomainen tilaisuus hankkia Apollo Twin HE tai Apollo Solo HE Interface, sillä saat mainion raudan lisäksi timantinkovan valikoiman premium-tason plugareita.

Apollo Desktop Promo -kampanja sisältää kaikki mitä tarvitset studioluokan tallennukseen ja miksaukseen Apollo -äänikortilla.

1.5.2022 – 30.6.2022 välisenä aikana hankittujen Apollo Twin HE tai Apollo Solo HE -äänikorttien mukana saat tehokkaita Fairchild®, Teletronix®, Helios® ja Universal Audio -plugareita veloituksetta. Kampanja koskee alla mainittuja uusia Apollo -pöytämalleja.

Kampanja on voimassa 30.6.2022 saakka.

Homma toimii noudattamalla seuraavia ohjeita: 

1 . Osta Apollo Twin X Quad HE, Twin X Duo HE, Twin MkII Duo HE,  Twin USB HE, Apollo Solo HE tai Solo USB HE ja rekisteröi laite

2. Rekisteröinnin jälkeen saat Heritage Edition -plugareiden lisäksi viisi Premium-tason plugaria veloituksetta.

  • Helios Type 69 Preamp & EQ
  • V76 Preamplifier
  • Fairchild Tube Limiter
  • Teletronix LA-3A Classic Leveler
  • Oxide Tape Recorder
Etu: 1145€

  

Huom! Jokaisen Apollo -äänikortin hintaan sisältyy LUNA -äänitysjärjestelmä! (toimii vain Mac-ympäristössä)

Luna

Lisätietoja LUNA-äänitysjärjestelmästä

Mitään kuponkeja tai lunastuskoodeja ei tarvita. Kampanjaan kuuluvat plug-init lisätään automaattisesti käyttäjän tilille uutta Apolloa rekisteröitäessä.

Omistatko jo yhden tai useampia kampanjaan kuuluvia plug-inejä? Ei hätää. Voit valita vaihtoehtoiselta UAD plugi-inien listalta.

Yksityiskohdat ja rajoitukset. Tarjous on voimassa asiakkaille, jotka ostavat uuden Twin X QUAD HE, Twin X DUO HE, Twin MkII Duo HE,  Twin USB HE, Apollo Solo HE tai Solo USB HE -äänikortin valtuutetulta Universal Audio jälleenmyyjältä 1.5. – 30.6.2022 välisenä aikana. Asiakaiden on rekisteröitävä Apollonsa ennen 15.7.2022 saadakseen ilmaiset laajennukset. Kaikki kampanjan toimituksiin ja käytäntöihin liittyvät seikat ovat Universal Audion hallinnassa.

MYYNTI: UNIVERSAL AUDIO – JÄLLEENMYYJÄT

lisätietoja