msonic Ääntä, valoa ja hyvää meininkiä
Photo credit: LICHTBILDER - Reinhard Goldmann
Courtesy of Clay Paky-Lightpower

Waves

Waves on maailman johtava audio plug-inien ja signaaliprosessoreiden kehittäjä

Hittilevyillä, elokuvissa ja suosituissa videopeleissä käytetyt Wavesin ohjelmalliset- ja hardware-prosessorit ovat mukana jokaisessa audiotuotannon vaiheessa, äänityksestä miksaukseen ja masterointiin, lähetystoimintaan sekä liveääneen.

Waves valmistaa Native- ja SoundGrid-versioita audio plug-ineistä VST-, AAX- ja AU-formaateissa Pro Tools, Logic, Cubase, Ableton ja muille suosituille alustoille.

Waves aloitti toimintansa vuonna 1992 esittelemällä Q10 Paragraphic -ekvalisaattorin. Q10 oli uraa uurtava kolmella osa-alueella. Ensinnäkin, se oli ensimmäinen plug-in -efekti. Toiseksi, sen graafinen käyttöliittymä antoi käyttäjälle ennen kokemattoman kontrollin. Kolmanneksi, Q10 oli äänenlaadultaan samaa tasoa tai jopa parempi kuin useat sen rautaveljistä.

Nykyään Waves valmistaa yli 100 erilaista plug-iniä, joista monet mallintavat fyysisiä laitteita kuten SSL4000-mikseriä, Abbey Road-studion prosessoreita tai API:n ekvalisaattoreita.

http://www.waves.com/

Lisätietoja Wavesin tuotteista saat Ossilta: 

Ossi Männikkö
ossi@msonic.fi
+358405016921

Waves on maailman johtava audio plug-inien ja signaaliprosessoreiden kehittäjä Hittilevyillä, elokuvissa ja suosituissa videopeleissä käyte…  Lue lisää