msonic Ääntä, valoa ja hyvää meininkiä
Photo credit: LICHTBILDER - Reinhard Goldmann
Courtesy of Clay Paky-Lightpower

Warm Audio julkaisee WA-2A optisen kompressorin

Warm Audio lisää kasvavaa tuotevalikoimaansa WA-2A optisella kompressorilla. Inspiraatiolleen uskollisena WA-2A:ssa on kokonaan putkilla tehty, täysin diskreetti signaalitie, jossa käytetään rei’itettyä printtiä. WA-2A:ssa on suurikokoisen ytimen Cinemag –tulo- ja lähtömuuntajat, neljä ensiluokkaista putkea sekä legendaarinen Kenetek-valokenno, jota monet pitävät maailman parhaana.

Yksikään plug-in tai toinen kompressori ei aivan yllä samaan joustavaan, anteeksiantavaan ja lämpimään dynamiikan hallintaan kuin tämä klassinen putkikompressori. Vuosikymmenien ajan klassinen ‘2A –tyypin prosessi on ollut ykkösvalinta lauluille, bassolle ja laajalle valikoimalle muita instrumentteja sekä ohjelmamateriaalia, kun ollaan haluttu tasoittaa niitä helpolla tavalla.

Pidetään se aitona…

Heti kehittelytyön alussa pidimme tärkeänä noudatella klassista suunnittelua. WA-2A:ssa käytetään samaa neljän putken, kahden muuntajan sekä optisen valokennon rakennetta kuin alkuperäisessä laitteessa.

Käytämme ylpeinä Cinemag –muuntajia myös tässä tuotteessa ja todellakin uskomme, että ne ovat parhaita saatavilla olevia. CineMag rakentaa ensiluokkaisia muuntajia, jotka mielestämme ovat vähintään yhtä hyviä, usein parempiakin kuin vintage-laitteiden vastaavat.

Optinen valokenno on kaikkien optisten kompressorien sydän; tarkkaan rakennettu paketti, missä on valovastuksia ja valoa säteilevä paneeli. Vaikka se on teknologisesti vanhanaikainen, näiden esoteeristen moduleiden valmistaminen ja hienovirittäminen on se, mikä saa optisen kompressorin toimimaan (tai sitten ei). Tämän vuoksi käännyimme Kenetekin puoleen, joka on monien mielestä maailman parhaiden valokennojen valmistaja.

Optinen kompressori, johon Sinulla on varaa…

Emme julkaisisi WA-2A:ta, jos emme olisi saaneet siitä edullista. Aina Warm Audion alkuajoista lähtien olemme pyrkineet antamaan asiakkaillemme ennenkuulumattoman hyvän vastineen heidän rahoilleen. Tämä filosofia ohjaa kaikkea tekemistämme ja jokaista rakentamaamme tuotetta.

Siirry verkkokauppaamme tai kysy lisätietoja Ossilta, 

Ossi Männikkö
ossi@msonic.fi
+358405016921