msonic Ääntä, valoa ja hyvää meininkiä
Photo credit: LICHTBILDER - Reinhard Goldmann
Courtesy of Clay Paky-Lightpower

Universal Audion tarjoukset

Vuosi lähenee loppuaan ja viimeistään nyt on hyvä aika päivittää rautasi uuteen! Hyödynnä siis Universal Audion tarjoukset joulukuun loppuun mennessä.

Universal Audion vaihtokampanja

Sinulla on nyt mahdollisuus vaihtaa uuteen Apolloon mistä tahansa äänikortista. 

Apollo Thunderbolt -tuotteet ovat olleet käyttäjien ykkösvalinta, kun on haluttu parasta äänenlaatua studioon. Seuraavan sukupolven Apollot on julkaistu, ja nyt äänenlaatu on vieläkin parempi. Lisäksi uudet ominaisuudet, kuten Unison-etuasteet antavat mahdollisuuden äänittää huippuluokan etuastemallinnuksilla suoraan raidalle.

Nyt annamme sinulle mahdollisuuden siirtyä Apollo-maailmaan erittäin edullisesti. Voit vaihtaa mistä tahansa äänikortista, hyvitykset vanhoista raudoista ovat jopa 2000 €. Lisäksi tarjoamme UAD-2 PCIe -korttien vaihdon Thunderbolt-malleihin.

Jätä vaihtotoiveesi täällä – lähetämme sinulle sähköpostilla vaihtohinnan.

Kysy lisää Ossilta, ossi@msonic.fi+358 40 501 6921.

Kampanjan ehdot:

  • Jos vaihdossa annettava tuota on Universal Audion, asiakas sitoutuu poistamaan sen rekisteröinnin tililtään.
  • Vaihtotuotteen pitää olla täysin toimivassa kunnossa, jotta hyvityshinta on voimassa.
  • Tarjous on voimassa 31.12.2017 asti

Apollo Rack ja UAD-2 Satellite OCTO tai QUAD -tarjous

Haluatko rakentaa ammattimaisen Apollo Rack + UAD-2 Satellite -systeemin? Kun ostat ja rekisteröit 31.12. mennessä minkä tahansa uuden Apollo Rackin (Apollo 8, Apollo 8p, Apollo 16 tai Apollo FireWire), saat kaupan päälle UAD-2 Satellite OCTO tai QUAD DSP-prosessorin.

Voit hyödyntää tarjouksen myös vaihtokampanjan yhteydessä. Tarjous on voimassa 31.12.2017 asti. Tilaukset, kyselyt ja lisätiedot suoraan Ossilta, ossi@msonic.fi

Apollo Twin -plugaritarjous

Kun ostat ja rekisteröit loka-joulukuun aikana uuden Apollo Twin -audio interfacen (USB tai Thunderbolt), saat kaupan päälle Neve-, Lexicon-, Fairchild- ja UA-plugareita. Kaupan päälle tulevat plugarit ovat: Neve 1073 Preamp & EQ Collection, Fairchild Tube Limiter Collection sekä Oxide Tape Recorder.

Tarjous on voimassa 31.12.2017 asti. Tilaukset, kyselyt ja lisätiedot suoraan Ossilta, ossi@msonic.fi+358 40 501 692.

UAD-2 Octo tai UAD-2 Quad Custom -tarjous

Hanki nyt UAD-2 Octo tai UAD-2 Quad Custom ja saat valita yhden plugarin ekstraa. Tarjouksella saat siis valita neljä plugaria tavallisen kolmen sisään.

Tarjous on voimassa 31.12. asti. Kyselyt ja tilaukset suoraan Ossille, ossi@msonic.fi, +358 40 501 692.

With its all-metal construction and bus-powered Thunderbolt 3 operation, Arrow is the only "clutter-free" portable #audio interface that truly delivers album-quality results. It’s like having a virtual analog #studio that fits onto any desktop and easily travels in your laptop bag. Learn more via the link in our profile. #UniversalAudio #music #recording