msonic Ääntä, valoa ja hyvää meininkiä
Photo credit: LICHTBILDER - Reinhard Goldmann
Courtesy of Clay Paky-Lightpower

Kiitos KLANG:technologies 3D-korvamonitorointi -demoihin osallistuneille!

KLANG:technologies 3D-korvamonitorointi -demot järjestettiin onnistuneesti 31.8. Helsingissä Nosturilla. Phil Kamp  KLANG:technologiesilta esitteli osallistujille 3D-korvamonitorointia ja demoissa päästiin myös testaamaan sitä.

Phil Kamp totesi, että oli miellyttävää esitellä teknologiaa, josta yleisö on aidosti kiinnostunut ja haluaa kuulla lisää. 

"On hienoa kertoa 3D-korvamonitoroinnista, kun yleisö on näin tarkkaavainen ja muodostuu alan ammattilaisista. Koko päivän tunnelma ja ilmapiiri on ollut todella hyvä. Nosturi tilana sopii täydellisesti tällaiseen esittelyyn", Kamp kiitteli.

Muistathan kysyä, jos jokin asia jäi askarruttamaan, tero@msonic.fi 
Lisätietoa KLANG:technologiesista löydät täältä.

Alla kuvia demoista:

Lähes näkymätön liikkeentunnistin tunnistaa liikkeesi ja muodostaa interaktiivisen 3D-korvamonitorisoundin. KLANG:vektor mahdollistaa äänen, joka seuraa katsettasi. Lopputulos? Maailman luonnollisin korvamonitorisoundi.  Lue lisää

KLANG:quelle on neljän lähdön Dante-kuulokevahvistin, johon on integroitu kaksi eri laitetta – arvokas Dante-valmis analogisesta digitaaliseen muunnin sekä ammattitason nelikanavainen kuulokevahvistin.  Lue lisää