msonic Ääntä, valoa ja hyvää meininkiä
Photo credit: LICHTBILDER - Reinhard Goldmann
Courtesy of Clay Paky-Lightpower

JoeCo BlueBox Workstation Interface Recorders nyt saatavilla

JoeCo BlueBox Workstation Interface Recorders

Tämän sarjan tallentimet ovat yhtä kotonaan kotistudiossa kuin huippuluokan lähetystoiminnassa tarjoten erittäin luotettavan, huippuluokan äänitysalustan. Ne ovat samanaikaisesti sekä erinomainen monikanavainen audio interface tietokoneen äänityöaseman kanssa käytettäväksi, että itsenäinen monikanavaisen audion äänitysratkaisu. Kaikki tämä on pakattu tyylikkääseen yhden räkkiunitin laitteeseen, josta löytyy myös kaikki normaalit BlackBox Recorder –ominaisuudet.

Tarjolla on kaksi mallia BBWR24MP ja BBWR08MP, kumpikin tuottaa 24bit/96kHz –ääntä sekä Broadcast WAV-tiedostoja, kuten odottaa saattaa.

BBWR24MP:ssä on 24 korkealuokkaista, kanavakohtaisesti valittavaa mic/line-tuloa sekä 24 balansoitua lähtöä. Jokainen tulokanava on varustettu erinomaisella etuvahvistimellamme. Kaksi stereokuulokelähtöä, lähes nollalatenssin monitorointi sekä video- ja aikakoodisynkka täydentävät paketin.

Tutustu tuotteeseen tarkemmin verkkokaupassamme.
 

BBWR08MP on samaa laatuluokkaa, mutta JoeCo:n tähän mennessä edullisimmassa paketissa. Kahdeksan kanavakohtaisesti valittavaa mic/line-tuloa etuasteineen sekä 16 linjatuloa ja kahdeksan balansoitua lähtöä. Lähes nollalatenssin monitorointi on käytettävissä kahdesta kuulokelähdöstä.

Tutustu tuotteeseen tarkemmin verkkokaupassamme.

 

Lisätietoa ja kyselyt Ossilta:

Ossi Männikkö
ossi@msonic.fi
+358405016921

Vuonna 2007 perustettu JoeCo on keskittynyt tuottamaan digitaalisia monikanavatallentimia live-käyttöön. JoeCon tuotteet ovat lyhyessä ajassa…  Lue lisää