msonic Ääntä, valoa ja hyvää meininkiä
Photo credit: LICHTBILDER - Reinhard Goldmann
Courtesy of Clay Paky-Lightpower

Grace Design m108

Äänityöaseman etupää / yksinkertainen 8X2 USB interface / kauko-ohjattua äänitystä/ high-end live-ääntä.

25 vuoden kokemus korkealuokkaisten ammattiäänituotteiden valmistamisessa tuottaa mikrofonietuasteittemme viimeisimmän kehitysaskeleen: m108:n. Kahdeksan kanavaa läpinäkyvää, musikaalista mikrofonivahvistusta, ensiluokkainen A/D -muunnos, useat eri formaattien digitaalilähdöt sekä joustava paikallinen tai kauko-ohjattu operointi tekevät m108:sta erinomaisen lisän mihin tahansa moderniin audiotuotantoon.

Ohittamatonta suorituskykyä

Suosittuun m802 kauko-ohjattavaan mikrofonietuasteeseen pohjautuva m108 ottaa parhaat palat ja suodattaa ne tyylikkääksi yhden räkkiunitin laitteeksi. Muuntajaton transipedance-mikkietuaste pystyy vaivatta muuntamaan monimutkaisia äänen aaltomuotoja ja tuottamaan lopputuloksen, jossa on uskomattoman paljon selkeyttä ja syvyyttä. Integroitu A/D –konversio tuottaa työasemalle digitaalisignaaleja, jotka ovat puhtaita ja kauniita.

Yksinkertaista käyttöä

Painettava ja pyöritettävä enkooderi toimii selkeän ja intuitiivisen käyttöliittymän navigointiin ja operointiin. Ydintoiminnoille on omat kytkimensä: 48V phantom -virralle, vaiheenkäännölle, kanavien yhdistämisille sekä mittarin tyhjentämiselle. Tarkka OLED-näyttö näyttää kaiken järjestelmätiedon, mukaanlukien kanavien gain-asetukset, mittaroinnin sekä järjestelmän asetusvalikon.

Tehokas konfiguraatio

m108 on valmis toimimaan itsenäisenä mikkietuasteena ja AD-muuntimena suoraan laatikosta. Oman sarja- tai MIDI-ohjauksensa ansiosta m108 voidaan konfiguroida suurten kanavamäärien kauko-ohjattavaan järjestelmään, jota ohjataan joko m802 hardware remote control -yksiköllä, Protoolsista tai uudella m108 control -ohjelmalla. Verkotetulle audiolle on lisävarusteena saatavilla DANTE™ interface. m108 –kontrolliprotokolla on yhteensopiva m802:n kanssa, joten voit lisätä m108:n olemassaolevaan m802-järjestelmään.

 • 8 kanavaa balansoituja analogisia etuastelähtöjä
 • 8 läpinäkyvää, musikaalista mikkietuastetta
 • Laaja gain-alue: -8 to 74dB
 • Nauhamikrofonitila
 • 8 kanavaa 192kHz ADC –lähtöjä AES, ADAT ja USB Class 2 / Word clock tulo ja lähtö
 • Referenssi DAC sekä kuulokevahvistin kanavaparien tai tietokoneen USB-toiston matalan latenssin monitorointiin
 • Kanavien 1 & 2 korkean impedanssin tulot (kitara/basso) etupaneelissa
 • Suuren kontrastin, laajan katselukulman OLED –näyttö kaikille järjestelmäparametreille sekä asetusvalikolle
 • RS 485/422 sarja/ MIDI –lähtöjen yhdistelmä ohjaukseen m802 RCU:lta tai Protoolsista
 • RJ45 Ethernet –liitin verkko-ohjaukseen
 • Laajennuspaikka Audinate / DANTE™ verkotetun äänen korteille