msonic Ääntä, valoa ja hyvää meininkiä
Photo credit: LICHTBILDER - Reinhard Goldmann
Courtesy of Clay Paky-Lightpower

Genelec Smart Active Monitor (SAM™) -järjestelmät

Verkotetuissa Smart Active Monitor (SAM™) –järjestelmissä on automaattinen ympäristöön kalibrointi.

Viime vuosikymmenen aikana globaali mediasisällön luominen on kasvanut nopeasti. Tämä on johtanut muutoksiin tuotantoyhtiöiden tavassa selvitä kasvaneesta työtaakasta. Nyt, enemmän kuin koskaan, yhä suurempi määrä audiotuotantoja tehdään yhä pienemmissä yksiköissä. Tämä johtaa suurempiin akustisiin ongelmiin heikentäen monitoroinnin tarkkuutta ja luotettavuutta. Samaan aikaan ammattiäänittäjän työ vaatii luotettavaa ja tarkkaa monitorointijärjestelmää, joka tuottaa neutraalia ääntä ilman säröä.

1200, 8000 ja 7000-sarjojen vankalle elektro-akustiselle perustalle rakennetut edistyneet Genelec SAM –järjestelmät ovat tämän hetken edistyneimpiä ja joustavimpia monitorointijärjestelmiä. Ne ovat korvaamaton työkalu audioammattilaiselle, koska ne osaavat automaattisesti sopeutua akustiseen ympäristöön korjaten tasoja, viiveitä sekä huoneen erikoisuuksia. SAM –järjestelmiä voidaan ohjata Genelecin oman Loudspeaker Manager (GLM™) –verkon ja ohjelmiston avulla. Näin voit rakentaa erittäin joustavan sekä luotettavan monitorointijärjestelmän.

GLM 2.0 –ohjelmisto on erittäin intuitiivinen ja tehokas monitorointia ohjaava verkkojärjestelmä, joka ohjaa kaikkia verkossa olevia SAM -studiomonitoreja sekä -subwoofereita – jopa 30:a eri kaiutinta. GLM 2.0 –ohjelmistossa on säädöt tasoille, etäisyysviiveiden säätö sekä joustava huonevasteen kompensointiekvalisaattori, ainutlaatuinen ja luotettava AutoCal™ automatisoitu kalibrointijärjestelmä. Kaikki parametrit ja asetukset tallennetaan järjestelmän asetustiedostoihin tai jokaiseen monitoriin tai subwooferiin, jos GLM –verkko pitää kytkeä pois päältä.

Kaikki SAM-järjestelmän akustiset ominaisuudet voidaan myös optimoida eri työtapoihin tai asiakkaan tarpeisiin. Vaikka projekti tai käytettävät monitorit liikkuisivatkin huoneesta toiseen, SAM –teknologia saavuttaa korkeimman mahdollisen tasalaatuisuuden monitoroinnissa ja tarjoaa näin neutraalin äänikentän sekä mahdollisimman pienen särön.

Genelec SAM –järjestelmät ovat kattava, ratkaisuhakuinen ja älykäs verkotettujen kaiuttimien valikoima, jotka tukevat niin analogisia kuin digitaalisia signaaleja käytännössä kaikissa työskentely-ympäristöissä.

Tutustu Genelecin SAM –järjestelmiin

SAM™ Compact Studiomonitorit
SAM™ Coaxial Studiomonitorit
SAM™ Master Studiomonitorit
SAM™ Studio Subwooferit

Kysy lisää Ossilta,
Ossi Männikkö
ossi@msonic.fi
+358405016921

Genelec on kehittänyt korkealuokkaisia studiomonitoreita ja aktiivikaiutin järjestelmiä vuodesta 1978. Vuosien mittaan saatu asiakaspalaute s…  Lue lisää