msonic Ääntä, valoa ja hyvää meininkiä
Photo credit: LICHTBILDER - Reinhard Goldmann
Courtesy of Clay Paky-Lightpower

Genelec

Genelec on kehittänyt korkealuokkaisia studiomonitoreita ja aktiivikaiutin järjestelmiä vuodesta 1978. Vuosien mittaan saatu asiakaspalaute sekä Genelec R&D –osaston tekninen kunnianhimo on johtanut useisiin innovatiivisiin teknologioihin sekä vallankumouksellisiin uusiin tuotteisiin, jotka ovat pitkälti toimineet mittatikkuina koko alalle. Laaja tuotevalikoima on tarjonnut haasteita ja sen ansiosta mittavasti kokemusta. Jokainen Genelec-asiakas hyötyy tästä kokemuksesta saaden käyttöönsä luotettavia tarkkuustyökaluja.

Genelec-tuotteet on suunniteltu vaativalle ammattilaiselle, kotiin sekä AV-asennuksiin. Ne paljastavat äänen alkuperäiset nyanssit, mitään pois jättämättä, mitään signaaliin lisäämättä tuotannon missään vaiheessa. Genelec-tuotteet valmistetaan kestämään; Suomessa omassa tehtaassa ylpeydellä ja huolella. Useat aivan ensimmäisistä tuotteistamme on edelleen aktiivikäytössä, jatkamme vahvaa sitoutumistamme huoltamalla ja tarjoamalla varaosia kaikkiin tuotteisiimme vähintään viisi vuotta niiden valmistuksen loputtua, usein huomattavasti pidempäänkin.

http://www.genelec.com/

Geneleciin liittyvissä kysymyksissä otathan yhteyttä Ossiin:

Ossi Männikkö
ossi@msonic.fi
+358405016921

Genelec on kehittänyt korkealuokkaisia studiomonitoreita ja aktiivikaiutin järjestelmiä vuodesta 1978. Vuosien mittaan saatu asiakaspalaute s…  Lue lisää