msonic Ääntä, valoa ja hyvää meininkiä
Photo credit: LICHTBILDER - Reinhard Goldmann
Courtesy of Clay Paky-Lightpower

Miksauskonsolituotteet

Tutustu tästä Frozen Fish Design -miksauskonsolituotteisiin. 

Hybrid Console Integration -järjestelmä

Olemme sovittaneet 8:n, 16:n tai 24:n liu’un Neve DFC:n kehikon siten, että siihen saadaan asennettua Avid S6 -moduleita. Näin saavutetaan saumaton kontrolli eri ohjauspintojen välillä ja voidaan huomattavasti parantaa miksausympäristön esteettisyyttä ja ergonomiaa.

Avid S6 -modulikehikko

Mikä tahansa S6-moduli voidaan poistaa konsolikehikosta ja asettaa erikseen pöydälle, näin saadaan lisätilaa liu’uille tai uusille moduleille.

Hiiri- & näppäimistoalusta

Neve DFC bumpereiden modifikaation ansiosta saat alustan hiirelle, koskettimistolle, tabletille tai kannettavalle tietokoneelle. Se voidaan sijoittaa mihin tahansa konsolin mitalle.

Laitehylly

Kiinnittyy Neve DFC:n mittarisillan päälle, tasainen alusta mille tahansa laitteelle.

Mittoihin tehty pöydän jatko

Teemme työpinnan jatkoja eri pintakäsittelyin mille tahansa konsoliprofiilille samankaltaisia jalkoja käyttäen. Pöydille saadaan asetettua myös kaapelien hallintajärjestelmiä, ulkoisia laitteita, linjoja studioon sekä KVM-kytkimiä.

Liukuva monitoriteline

Liukumekanismi kiinnittyy Neve DFC:n tai 88RS:n runkoon, jolloin miksauspisteestä voidaan kätevästi asetella monitoreita haluttuun paikkaan. Irrotettava päällys kätkee liukumekanismin sekä kaapelikourun. Telineet voidaan kääntää huomaamattomiksi mittarisillan taakse silloin, kun niitä ei käytetä.

Lisätietoa tuotteista saat Ossilta,

Ossi Männikkö
ossi@msonic.fi
+358405016921