msonic Ääntä, valoa ja hyvää meininkiä
Photo credit: LICHTBILDER - Reinhard Goldmann
Courtesy of Clay Paky-Lightpower

Kiitos! AudioVisual 2015

msonic kiittää ja kumartaa, AudioVisual -messut ovat nyt takana! Kolmeen päivään mahtui paljon kohtaamisia, kahvia ja uusien tuotteiden esittelyä sekä ennen kaikkea hyvää meininkiä.

Olemme saaneet kuulla paljon positiivista palautetta messujen aikana. Onnittelujen ja kiitosten määrä oli odottamaton, kiitos siitä! Olemme ylpeitä saavuttamistamme virstanpylväistä. Paljon on tapahtunut viime viikkoina ja uutisoitavaa on riittänyt: Reima Saarinen liittyi tiimimme ja Avidin edustus siirtyi meille ja samalla Ossi Männikkö siirtyi msonicin tehtäviin. On ollut hienoa saada teiltä tällainen vastaanottto viimeaikaisille tapahtumille.

Avidin tuotteet herättivät suuren kiinnostuksen messuyleisön joukossa. Uutuutena saimme esitellä uunituoreen Avid VENUE S6L-livemikserin. Robb Allan ja muut Avidin osaajat opastivat Avidin studio- ja livetuotteiden käyttöön ja vauhtia ei osastolta puuttunut. Avidin osaajien oli helppo lähteä hymyillen kohti kotia tänään iltapäivällä. Jatkossa Avidiin liittyvissä asioissa kannattaa olla yhteydessä Ossiin.

Ettehän unohda tarjouksiamme: Avid Pro Tools -vaihtotarjoukset ja Clay Paky Mythos -rahoitustarjous. 

Tässä kuvagalleria 18.11.-20.11. messupäiviltä. Palatkaa messujen tunnelmiin ja bongatkaa tuttuja kasvoja!
Saa jakaa edelleen (c) msonic