msonic Ääntä, valoa ja hyvää meininkiä
Photo credit: LICHTBILDER - Reinhard Goldmann
Courtesy of Clay Paky-Lightpower

Varaa ClickShare-demokäynti!

Sujuvan ja tehokkaan kokouksen esteenä on usein toimimaton teknologia. Miltä kuulostaisi, jos voisit näyttää esityksesi kokouksessa yhdellä napin painalluksella? 

Tutustu langattomaan ClickShare-kokoustyökaluun ja pyydä ilmainen demokäynti Mikalta, mika@msonic.fi tai täyttämällä alla oleva lomake.

Barco ClickShare on langaton presentaatiojärjestelmä, jonka avulla voit keskittyä esitykseen ja unohtaa tekniikasta murehtimisen. Voit jakaa esityksesi langattomasti kokoushuoneen näytölle riippumatta siitä, onko käytössä tietokone, tabletti vai älypuhelin.

ClickShare CSE-200

  • Langaton yhteys kokoustilan näytölle
  • Jopa kaksi käyttäjää kerralla näytöllä
  • Jakaminen tietokoneelta, tabletilta tai älypuhelimesta
  • Laajennetut turvallisuusominaisuudet
  • Mukana kaksi USB-painiketta

Haluaisitko nähdä käytännössä, miten ClickShare toimii teidän kokoustiloissanne?

Tilaa maksuton demokäynti Mikalta täyttämällä alla oleva lomake tai ottamalla suoraan yhteyttä: mika@msonic.fi tai +358 40 124 6002.

Monet suomalaiset yritykset ovat ottaneet käyttöönsä ClickShare-järjestelmän, niin myös Finnkino. Lue blogistamme, miksi Finnkino hyödyntää ClickSharea kokoustiloissaan!

Langaton kuvan- ja äänen presentaatiojärjestelmä Barco ClickSharen on langaton presentaatiojärjestelmä, jonka avulla voi jakaa sisältöä ko…  Lue lisää

Barco Tuoteuutuus

Barco ClickShare on langaton presentaatiojärjestelmä, jonka avulla voi jakaa sisältöä koneelta vain yhdellä napin painalluksella. Alla tietoa…  Lue lisää