msonic Ääntä, valoa ja hyvää meininkiä
Photo credit: LICHTBILDER - Reinhard Goldmann
Courtesy of Clay Paky-Lightpower

Uutuuksia Avid | NEXIS -tuoteperheessä

Teratavujen turboahtoa tiimityöskentelyllä— Avid NEXIS

Kehitettyään tallennuksen virtualisaation lähes kaksi vuosikymmentä sitten Avid on toiminut jatkuvasti mediateollisuudelle räätälöidyn tallennuksen innovaation tiennäyttäjänä. Avid NEXIS, nykyinen jaetun tallennuksen alustamme, asetti uuden standardin hieman yli vuosi sitten tapahtuneesta julkaisustaan lähtien, olihan se maailman ensimmäinen ohjelmallisesti määritettävä median tallennusalusta.

‘Ohjelmallisesti määritettävä’ tarkoittaa, että tallennusta voidaan kontrolloida itsenäisesti, irti alla olevasta raudasta. Näin ylläpito on helppoa, koska työtilan koko, kaistanleveys sekä oikeudet voidaan määrittää yksinkertaisesta, helppokäyttöisestä web-käyttöliittymästä. Ja vielä tärkeämpää on, että saat parannettua toimivuutta ja lisättyä uusia ominaisuuksia käytön aikana yksinkertaisesti ohjelmapäivityksellä.

Viime kuussa julkaistu Avid NEXIS | FS ohjelmaversio 7.7 tuo mukanaan yhden levyn peilatun workspace-suojauksen. Tämä vaihtoehto lisää käyttökelpoista tallennuskapasiteettia suojaten samaan aikaan Avid NEXIS | Enterprise enginen täydelliseltä menetykseltä tai miltä tahansa kolmelta samanaikaiselta levyvirheeltä. Käytännössä saat siis enemmän tallennustilaa sekä lisäturvaa yksinkertaisesti ohjelmaa päivittämällä.

Mutta teknologia marssii armottomasti eteenpäin ja aika ajoin tarvitaan myös lisää vääntöä rautaan. Korkean resoluution viimeistelyä (4K/UHD ja parempi) varten olemme lisänneet SSD-asemaoption Avid NEXIS | E2 engineille. Niitä on saatavana joko 9.6 TB tai 19.2 TB Media Packeinä, näin voit editoida kaistaa tarvitsevaa mediaa reaaliajassa jopa 8x suuremmilla lukunopeuksilla verrattuna normaaleihin kovalevyihin. Liikkuvia osia ei ole, joten saat myös lisää kestävyyttä työnkulkuun. Ja koska Avid NEXIS on skaalautuva tallennusalusta, tämä on yksinkertainen, lisäävä toimenpide.

Kaikki Avid NEXIS | Enterprise –tallennusratkaisut ovat keskenään täysin yhteensopivia. Niitä voidaan sekoittaa, yhdistää ja laajentaa, joten laajennusinvestointi Avid NEXIS:iin ei koskaan vanhene; voit päivittää kapasiteettia, kaistanleveyttä sekä saatavuutta ja näin ratkaista muuttuvien sisältöjen ja tuotantojen haasteet.

Koska Avid on sitoutunnut parantamaan eri mediatyönkulkujen yhteistyömahdollisuuksia laajalta alueelta, testaamme kattavasti omien luovien välineidemme kuten Avid Media Composerin ja Pro Toolsin lisäksi myös kolmansien osapuolien kuten Adobe Premiere Pro-, Apple Final Cut Pro- sekä Grass Valley EDIUS -ratkaisuja.

IBC 2017-messuilla esittelimme MediaCentral for Post -ratkaisun – se koostuu Avid NEXIS:istä, Media Composerista sekä kokonaan uuden MediaCentral ekosysteemin komponentista, MediaCentral | Editorial Managementista, joka on kestävä, mutta kevytrakenteinen ohjelma tiedostonhallintaan. Se on helppo asentaa ja konfiguroida, joten pääset toimeen alta aikayksikön. Sen MediaCentral Core-indeksointiosa pitää silmällä kaikki projekteja sekä tallennettua mediaa, näin jokainen tiimin jäsen näkee reaaliajassa, mitä on käytettävissä. Uskomme, että etenkin jälkituotannossa tämä muuttaa paljon yhteistyönä tehtävää sisällöntuotantoa, millä resoluutiolla toimitaankin.

Vain vuodessa ensijulkaisustaan Avid NEXIS on yli 1,500 asennuksellaan tullut mediantuottajien laajasti hyväksymäksi—suurista globaaleista toimijoista pieniin post-taloihin ja kaikkeen siltä väliltä. Avid NEXIS on todistettu ja luotettu kaikkein vaativimmissa ja eniten kaistaa vaativissa työympäristöissä. Se jatkaa markkinajohtajana luotettavana, tehokkaana ja älykkäänä median tallenusjärjestelmänä, joka skaalautuu ja sopeutuu nopeasti muutokseen, ilman tuotannon keskeytyksiä. 

Lisätietoa Ossilta,

Ossi Männikkö
ossi@msonic.fi
+358 40 501 6921

Lue lisää: Avid | NEXIS!

Minkä laatuista ja tasoista kuvaa teetkin, tämän päivän yleisö haluaa viihtyä. Säännöllisesti. Jotta voit vastata tarpeeseen, tarvitset leikkaustyökaluja ja apuvälineitä, jotka vapauttavat Sinut teknisistä säädöistä ja antavat enemmän aikaa olla luova.  Lue lisää

Nopeuta HD-, Ultra HD-, 2K- ja 4K –työskentelyä. DNxIO-videointerfacella saat kaapattua, monitoroitua sekä lähetettyä mediaa nopeasti – korkeimmalla mahdollisella laadulla.  Lue lisää