msonic Ääntä, valoa ja hyvää meininkiä
Photo credit: LICHTBILDER - Reinhard Goldmann
Courtesy of Clay Paky-Lightpower

Maestro | TD Control

Ohjaa ja hallinnoi korkean resoluution studionäyttöjä

Tee vaikutus katsojiin ja setistä mielenkiintoinen innovatiivisella studionäyttöjen ohjauksen ja hallinnoinnin ratkaisulla.

TD Control tekee rikkaan median esittämisen, hallinnoinnin ja kontrolloinnin helpoksi – mukaan lukien 3D reaaliaika-grafiikat, videoleikkeet, kohotetun todellisuuden sekä live-syötön – usealla ei-standardin mukaisella korkean resoluution näytöllä ja jopa itse studiotilassa, yhdestä käyttöliittymästä. Ja uusimmalla versiolla saat vielä enemmän joustavuutta ja yksinkertaisuutta, voit helposti konfiguroida ja kustomoida minkä tahansa studiotuotannon ilmettä ja tuntumaa.

Hallinnoi useita näyttöpintoja

TD Control:illa voit helposti hallita useita näyttöpintoja, riippumatta kuvasuhteista, koosta, muodosta tai resoluutiosta – ultra HD mukaan lukien. Siinä on sisäänrakennettu pikselikannan reititin, jonka ansiosta tarkka kohdistus eri videoseiniin ja -pintoihin onnistuu. Voit myös näyttää eri formaatteja samanaikaisesti eri tuloista ja lähdöistä.

Yhdistä ja toimita rikasta mediaa

TD Control antaa tehokkaat työkalut käyttöösi, joiden avulla saat luotua ja toimitettua kiinnostavaa mediasisältöä mukaan lukien reaaliaikaiset 3D grafiikat ja data, kohotettu todellisuus, live videot ja muut.

Yksinkertaista koko workflow:ta

TD Control parantaa joustavuutta ja yksinkertaistaa asioita valmiiden työkalujensa ansiosta, voit helposti konfiguroida ja kustomoida tuotantosi ilmettä ja tuntumaa vastaamaan minkä tahansa studiotuotannon edellytystä. Kaikki yhdestä, intuitiivisesta kosketuksella toimivasta käyttöliittymästä.

Virtaviivaista workflow:tasi

TD Control integroituu saumattomasti käytössä olevan tarkkaamosi työnkulkuun ja laitteisiin. Se tukee kaikkia päävalmistajien videomiksereitä ja –reitittimiä ja mahdollistaa sisällön tuottamisen iNEWS- ja muilla NRCS-järjestelmillä. Lisäksi generoitu kooste voidaan automaattisesti ajaa ulos suuremmista tuotantoautomaatiojärjestelmistä.

Lisätietoja tuotteesta saat Ossilta:

Ossi Männikkö
ossi@msonic.fi
+358405016921

Minkä laatuista ja tasoista kuvaa teetkin, tämän päivän yleisö haluaa viihtyä. Säännöllisesti. Jotta voit vastata tarpeeseen, tarvitset leikkaustyökaluja ja apuvälineitä, jotka vapauttavat Sinut teknisistä säädöistä ja antavat enemmän aikaa olla luova.  Lue lisää

Nopeuta HD-, Ultra HD-, 2K- ja 4K –työskentelyä. DNxIO-videointerfacella saat kaapattua, monitoroitua sekä lähetettyä mediaa nopeasti – korkeimmalla mahdollisella laadulla.  Lue lisää