msonic Ääntä, valoa ja hyvää meininkiä
Photo credit: LICHTBILDER - Reinhard Goldmann
Courtesy of Clay Paky-Lightpower

msonic oy aloittaa Avid-tuotteiden ylläpitopalvelujen tarjoamisen

1.1.2017 alkaen msonic oy tarjoaa asiakkailleen myös Avid Video ja Audio -tuotteiden ylläpitoja, asennuksia ja dokumentointia. Ylläpitopalvelut toteutetaan yhdessä Lari Paavilaisen kanssa.

Syksyllä 2015 Avid valitsi msonic oy:n audiotuotteidensa edustajaksi Suomessa ja syksystä 2016 alkaen myös Avidin videotuotteet ovat olleet saatavilla msonic oy:stä. Ylläpitopalvelut täydentävät tämän kokonaisuuden.

“Yhä useampi asiakkaistamme käyttää sekä audio- että videopuolen tuotteita yhtenä kokonaisuutena. Nyt voimme tarjota asiakkaillemme koko järjestelmän sisältäen suunnittelun, tuotteiden myynnin sekä laadukkaat, suomenkieliset Avid-sertifioidut ylläpitosopimukset ja -asennukset”, toteaa msonic oy:n tuotepäällikkö Ossi Männikkö.

Ossi Männikkö ja Lari Paavilainen muodostavat msonic oy:n Avid-tuotteiden monipuolisen osaajatiimin. Lari Paavilaisella on yli kahden vuosikymmenen kokemus suunnittelu-, asennus-, dokumentointi- ja koulutustehtävistä studioissa, teattereissa ja oppilaitoksissa.

“On hienoa toimia msonicin kovatasoisessa ammattilaistiimissä. Tarjoan mielelläni omalla panoksellani uudenlaisia palveluita msonic oy:n asiakkaille”, sanoo Lari Paavilainen.

msonic oy on vuonna 2009 perustettu yritys, joka tarjoaa pro audio-, video- ja ammattivalaistusratkaisuja sekä viihdeteollisuuden alan kovimman tiimiin, joka kykenee palvelemaan asiakkaitaan ja suunnittelijoita nyt entistäkin paremmin sekä teknisesti että kaupallisesti.

Lisätietoja Ossilta,
Ossi Männikkö, ossi@msonic.fi, +358 40 501 6921

Minkä laatuista ja tasoista kuvaa teetkin, tämän päivän yleisö haluaa viihtyä. Säännöllisesti. Jotta voit vastata tarpeeseen, tarvitset leikkaustyökaluja ja apuvälineitä, jotka vapauttavat Sinut teknisistä säädöistä ja antavat enemmän aikaa olla luova.  Lue lisää

Nopeuta HD-, Ultra HD-, 2K- ja 4K –työskentelyä. DNxIO-videointerfacella saat kaapattua, monitoroitua sekä lähetettyä mediaa nopeasti – korkeimmalla mahdollisella laadulla.  Lue lisää