msonic Ääntä, valoa ja hyvää meininkiä
Photo credit: LICHTBILDER - Reinhard Goldmann
Courtesy of Clay Paky-Lightpower

NEXIS | PRO

Toimivaksi todettua, reaaliaikaista yhteistyötä – kaikille

Hanki Avidin virtualisoitavan tallennustilan todellisessa käytössä todettua suorituskykyä ja luotettavuutta edullisesti ammattilaisen ensimmäiseksi jaetuksi tallennusjärjestelmäksi. Itsenäisille leikkaajille, audio post-ammattilaisille sekä pienemmille jälkituotantotaloille suunnattu Avid NEXIS | PRO antaa työskentelyä nopeuttavaa, ripeää tiedonsiirtoa ja –tallennusta. Koe reaaliaikainen kollaboraatio leikatessa. Käytä haluamiasi Avidin ja kolmansien osapuolien järjestelmiä. Saat sen tason tietosuojan, joustavuuden ja skaalattavuuden, jonka vain Avid voi toimittaa.
 

Nosta liiketoimintasi arvoa

Kuinka turvallista mediasi on? Oletko jatkuvasti kytkemässä levyjä irti ja takaisin kiinni, jotta saat jaettua materiaaleja useammille työasemille. Mitä voit tehdä maksimoidaksesi tehokkuutesi ja saada enemmän haluamaasi työtä? Lisäämällä edullista NEXIS | PRO jaettua tallennustilaa saat murrettua mediatukoksia ja nopeutettua työnkulkua. Saat luotettavaa tallennusta ja tehtyä parhaan lopputuloksen mahdollistavaa yhteistyötä – pysyen aikataulussa ja budjetissa.


Käytä suosikkityökalujasi

Sinun ei tarvitse vaihtaa suosikkileikkausohjelmaasi tai materiaalinhallintatyökalujasi. NEXIS | PRO toimii reaaliaikaisena yhteistyöalustana käytitpä sitten Adobe Premiere Pro CC-, Apple Final Cut Pro X-, Grass Valley EDIUS- tai Media Composer-leikkausohjelmaa. Kolmansien osapuolien materiaalinhallintajärjestelmien integrointi on myös helppoa.
 

Koe poikkeuksellinen teho

NEXIS | PRO antaa lisää tehoa kaikille tuotannon osa-alueille, näin projektit voivat edetä monella rintamalla samanaikaisesti ja valmistua nopeammin. Patentoidun teknologiansa ansiosta NEXIS | PRO takaa asiakasmedian toimitusajat. Ja se antaa verrattoman, ennustettavan tehon sekä useamman mediastriimin tallennusyksikköä kohden kaikkein vaativimissakin ympäristöissä.
 

Tee yhteistyötä reaaliajassa

Lopeta erillisten USB-, FireWire-, eSATA- ja Thunderbolt -levyjen tallennustilan jakamisen ja median kopioimisen hässäkkä. NEXIS | PRO:lla jopa 24 leikkaajaa, assaria, loggaajaa ja muuta toimijaa voivat hakea mediaa samanaikaisesti. Se on ainoa jaettu tallennusjärjestelmä, joka skaalautuu, on erittäin suojattu ja toimii kollaboratiivisesti leikkausympäristössä reaaliaikaisena, miellyttävän edullisena ratkaisuna.
 

Tehosta kaistanleveyttä

Reaaliaikaisten SD-, HD-, 2K- ja 4K-medioiden tuki tekee NEXIS | PRO:sta ihanteellisen keskittimen moderniin, budjetiltaan hallittuun medituotannon työnkulkuun. Ja kun tarvitset enemmän tehoa korkean resoluution projekteihin ja yhteistyöhön, saat lisättyä jopa neljä Storage Engineä ja kasvatettua kaistaa 1,200 Mt/s asti.

Hanki Avid NEXIS | PRO itsellesi helposti verkkokaupastamme tai ole suoraan yhteydessä Ossiin:

Ossi Männikkö
ossi@msonic.fi
+358405016921

Minkä laatuista ja tasoista kuvaa teetkin, tämän päivän yleisö haluaa viihtyä. Säännöllisesti. Jotta voit vastata tarpeeseen, tarvitset leikkaustyökaluja ja apuvälineitä, jotka vapauttavat Sinut teknisistä säädöistä ja antavat enemmän aikaa olla luova.  Lue lisää

Nopeuta HD-, Ultra HD-, 2K- ja 4K –työskentelyä. DNxIO-videointerfacella saat kaapattua, monitoroitua sekä lähetettyä mediaa nopeasti – korkeimmalla mahdollisella laadulla.  Lue lisää