msonic Ääntä, valoa ja hyvää meininkiä
Photo credit: LICHTBILDER - Reinhard Goldmann
Courtesy of Clay Paky-Lightpower

NEXIS

Älykästä tallennusta reaaliaikaisiin mediatuotantoihin

Investoi tulevaisuuteesi luotettavuudella, jota tarvitset tänään, skaalautuvuudella huomiseen ja teknologialla, joka vie Sinut eteenpäin.

Avid NEXIS on maailman ensimmäinen ohjelmallisesti määritetty tallennusalusta, joka antaa mahdollisuuden aitoon tallennuksen virtualisoimiseen mille tahansa media-ohjelmalle. Tämä tehokas järjestelmä antaa lyömätöntä joustavuutta, kontrollia sekä laajennettavuutta Avid MediaCentral Platform -ohjelmille. Muodosta virtualisoitavia tallennuspaikkoja sekoittamalla ja yhdistämällä laitteita, näin saat järkevöitettyä, laajennettua ja nopeutettua työtäsi. Se on ainoa ratkaisu, joka voi kasvaa mukanasi toimintasi joka vaiheessa.


Sopeudu nopeasti ennakoimattomiin muutoksiin

Kun projekteja tai liiketoimintoja pitää muuttaa, Avid NEXIS voidaan joustavasti uudelleenkonfiguroida lennossa tuotantoihin vaikuttamatta. Intuitiivisilla ohjelmatyökaluilla saat uudelleenmääritettyä kaistaa, lisättyä tai poistettua tallennuskapasiteettia, määritettyä dynaamisesti työavaruuden kokoa sekä lisätä tai helpottaa median suojausta nopeasti – kaikki ilman hukka-aikaa tai haittaa tiimeille.


Hallinnoi järjestelmäsi jokaista osa-aluetta helposti

Avid NEXIS:issä on helppokäyttöinen web-käyttöliittymä sekä kattavat, ennen näkemättömän näkyvyyden ja kontrollin antavat API:t. Tarvitsitpa yksinkertaisen, intuitiivisen käyttöliittymän päivittäiseen hallinnointiin tai mahdollisuuden kehittää integroidumpia hallinnointitapoja, Avid NEXIS antaa Sinun uudelleenkonfiguroida ja jakaa resursseja vaatimusten mukaan sekä monitoroida ja analysoida tarkemmin.
 

Skaalaa järjestelmäsi sopivaksi eri tarkoituksiin

Avid NEXIS:in ainutlaatuinen arkkitehtuuri skaalautuu mihin tahansa työympäristöön, pienimmästä pajasta suurimpiin mediataloihin. Yksi Avid NEXIS –ympäristö voi skaalautua teratavuista petatavuihin. Aloita yhdestä tallennusyksiköstä tai sekoita ja yhdistä useampia, näin saat rakennettua konfiguraation, joka vastaa tämän päivän tarpeitasi. Lisää kapasiteettia ja kaistanleveyttä tulevaisuudessa tarpeen mukaan, ilman hässäkkää tai seisokkeja.
 

Suorituskykyä tarpeen mukaan

Avid NEXIS:in tiedostojärjestelmä on ainulaatuinen Avid NEXIS | FS. Tämä erittäin älykäs, skaalautuva tiedostojärjestelmä on todella tehokas, saat joustavasti varattua tallennuskapasiteettia ja kaistaa ja luotua virtuaalisia työtiloja, jotka ovat optimoituja mihin tahansa työnkulkuun.
 

Turvaa materiaalia erittäin luotettavasti

Valitse optimaalinen tiedonsuojaustapa eri tarkoituksiin – ja vaihda asetuksia lennossa* kun tarpeet muuttuvat. Saat suojattua työtilan yhden tai kahden levyn pettämistä vastaan automaattisine levyn uudelleenrakennuksineen. Tai suojele yksikköä mediapeilauksella* suojaten koko järjestelmää jopa viittä samanaikaista levyvirhettä vastaan. Voit suojautua jopa koko yksikön pettämistä vastaan – menettämättä mitään kallisarvoisesta mediastasi.

* Tulossa pian
 

Vähennä monimutkaisuutta ja alenna kustannuksia

Vältä uusien tallennuspakkojen lisäämistä. Avid NEXIS on taloudellinen, modulaarinen ratkaisu, joka integroi kaikki tallennusmediat yhdeksi virtuaaliseksi tallennuspooliksi. Avid NEXIS:illä tehty tallennusinfran virtualisointi itse asiassa laskee toimintakuluja eliminoimalla useiden, erilaisten tallennusjärjestelmien monimutkaisuuden ja kustannukset. Samalla median tuplautuminen ja työläs mediasäätö vähenee radikaalisti.
 

Reaaliaikaista yhteistyötä kenen kanssa tahansa, missä tahansa

Avid NEXIS toimii saumattomasti Avid- ja muiden valmistajien suosikkityökalujesi ja medianhallintajärjestelmien kanssa. Avid MediaCentral Platformin kiinteänä osana Avid NEXIS parantaa tehokkuutta ja laajentaa paikan päällä tehtävää tuotantoa – ja seinien toiselle puolelle pilvipalveluihin – mennen muiden tallennusratkaisujen rajoitusten tuolle puolen.
 

Nopeuta työtä hyväksi todetulla teknologialla

Avid NEXIS on rakennettu samalle, tuhansien vaativien tuotantotalojen luottamalle alustalle. Sen lisäksi kaikki Avid NEXIS –järjestelmät ovat Avidin maailmanlaajuisen Customer Care –tiimin tukemia, joten saat tarvitsemaasi tukea koska tahansa, missä tahansa ja miten tahansa sitä tarvitsetkin.

Lisätietoja tuotteesta saat Ossilta:

Ossi Männikkö
ossi@msonic.fi
+358405016921

Minkä laatuista ja tasoista kuvaa teetkin, tämän päivän yleisö haluaa viihtyä. Säännöllisesti. Jotta voit vastata tarpeeseen, tarvitset leikkaustyökaluja ja apuvälineitä, jotka vapauttavat Sinut teknisistä säädöistä ja antavat enemmän aikaa olla luova.  Lue lisää

Nopeuta HD-, Ultra HD-, 2K- ja 4K –työskentelyä. DNxIO-videointerfacella saat kaapattua, monitoroitua sekä lähetettyä mediaa nopeasti – korkeimmalla mahdollisella laadulla.  Lue lisää