msonic Ääntä, valoa ja hyvää meininkiä
Photo credit: LICHTBILDER - Reinhard Goldmann
Courtesy of Clay Paky-Lightpower

Media Composer

Tehokkuutta, voimaa ja nopeutta

Koe alan nopein leikkaus-workflow. Saat välittömästi käsiisi ja muokattua tiedostomuotoista mediaa ilman transkoodausta tai median kopiointia. Editoi monikamera-projekteja helposti. Takkuamaton toisto sekä helppo bin-materiaalin käsittely isoimmissakin, monimutkaisissa projekteissa. Ja koska voit renderöidä efektejä sekä transkoodata taustalla, voit jatkaa töitä odottelematta turhia.

Toista korkean resoluution kameramediaa natiivisti

Sinun ei tarvitse kopioida eikä muuntaa mediaa. Käytä sekaisin Avid DNxHR-, Apple ProRes-, Canon XF-AVC-, Panasonic AVC-I- sekä Sony XAVC-I high-res -mediaa suoraan kameroista välittömästi, yhdellä ja samalla Avid Media Composerin timelinellä. Hae, toista ja ja editoi materiaalia; reaaliaikainen kuva ei nyi eikä takkuile. Voit jopa tehdä XAVC-I –mastereita UHD- ja 4K –resoluutioilla.
 

Käytä haluamaasi materiaalia

Et voi koskaan tietää, millaista mediaa, projektia tai ihmistä tulee eri tilanteissa vastaan. Sen takia Media Composer on avoin ympäristö, voit ottaa minkä tahansa haasteen vastaan. Saat ilman välivaiheita käyttöösi laajan, eri kameravalmistajien tiedostopohjaisen formaattivalikoiman. Käytä SD-, HD-, Ultra HD-, 2K-, 4K - ja 8K-mediaa. Tee old school-projekteja käyttäen nauhaa ja filmiä. Ota talteen, monitoroi ja lähetä haluamaasi videota valitsemallasi Avidin tai kolmansien osapuolien interfacella.
 

Tee töitä uusimmilla työkaluilla

Sillä, miten opit leikkaamaan, ei ole väliä. Media Composer jatkaa siitä, mihin muut jäävät, joten voit tehdä töitä niinkuin haluat ACE-sertifioiduilla leikkaustyökaluilla. Trimmaa ja manipuloi lennossa Smart Toolilla. Tai tee äärimmäisen tarkkoja leikkauksia palkituilla Avid leikkaustyökaluilla. Sekoita ja yhdistä mediaformaatteja, kuvanopeuksia, resoluutioita ja muita samalla timelinellä rendaamatta. Käsittele ja organisoi mediaa bineissä. Ja leikkaa high res- ja HD-materiaaleja reaaliajassa Avid DNxHR- ja DNxHD-koodekkeja käyttämällä.


3D-editointi

Ime yleisösi tarinan sisään täysiverisillä 3D-työkaluilla ja -työmetodeilla. Leikkaa stereoskooppista 3D-materiaalia yhtä nopeasti ja helposti kuin normaalia 2D:tä. Kaappaa, leikkaa ja hallinnoi kokonaista 3D end-to-end workflowta. Käytä 2D ja stereoskooppisia 3D –klippejä samalla raidalla. Ja työskentele full frame- ja ruutuyhteenopivien lähteiden kanssa, käytä oikeita 3D-leikkaustyökaluja, videoefektejä ja muita.


Avid-hardwaren etu

Nopeimman kaappauksen, leikkauksen, monitoroinnin ja lähdön saat, kun yhdistät Media Composerin ja Artist | DNxIO:n. Tämä tehokas video-interface integroituu tiukasti Media Composerin kanssa ja antaa käyttöösi hardware-kiihdytetyn prosessoinnin nopeuttamaan SD-, HD, Ultra HD-, 2K- ja 4K -työskentelyä. Siinä on myös laaja valikoima analogisia ja digitaalisia tuloja ja lähtöjä sekä ainutlaatuisia ominaisuuksia kuten huippuluokan sisäänrakennettu DNxHR enkoodaus.
 

Käytä olemassaolevaa rautaa

Sinun ei tarvitse vaihtaa käytössä olevaa interfaceasi. Media Composer on Avid Open I/O-valmis, näin voit käyttä laajaa muiden valmistajien hardware-valikoimaa. Käytä AJA-, Blackmagic Design-, Bluefish444-, Matrox- ja MOTU-video I/O interfaceja ja -kortteja. Sen lisäksi Avid Open I/O:lla suunnitellut plug init antavat valmistajille helpon mahdollisuuden Media Composer-yhteensopiviin laitteisiin, näin Sinulla on tulevaisuudessa vieläkin enemmän valinnanvaraa.


Käytä kuvapalvelua ja muuta materiaalia

Kaipaatko kuvaa tai efektiä? Voit näppärästi selata kuvapalvelua, plug inejä ja muuta materiaalia suoraan ohjelman Avid Marketplace-valikosta. Et tarvitse paitaa, kenkiä tai housuja tähän kauppaan. Etsi, esikatsele ja hanki projektiisi sopivia lisäkuvia. Hanki plug inejä, ohjelman lisäoptioita sekä yhteensopivaa rautaa lisäominaisuuksineen. Tarjolla on myös opetusmateriaalia sekä muuta mediaa, jolla teroittaa taitojasi.


Tee yhteistyötä kaikkien kanssa, missä tahansa

Kun on tiukat paikat, yhteistyö on voimaa. Media Composer tekee siitä helppoa. Projektit valmistuvat ajallaan kun jaat mediaa, projekteja ja binejä. Jaa materiaaleja Avid shared storagen avulla. Tee yhteistyötä Final Cut-, Premiere- ja muiden leikkausohjelmien käyttäjien kanssa. Jaa Pro Tools –äänimiksauksia äänisuunnittelijoiden kanssa. Integroidu suoraan iNEWS ja ENPS –järjestelmien kanssa Media Composer | NewsCutter –option kautta. Ja laajenna reaaliaikaista tuotantoa joka puolelle Media Composer | Cloudin kautta.
 

Luotettavaa medianhallintaa

Saavuta mielenrauha äläkä koskaan menetä materiaaleja. Media Composer antaa Sinulle yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksen luotettavaksi havaitusta mediahallinnoinnista. Järjestelmä pitää huolen kaikista projekteista, materiaaleista, rendatuista tiedostoista, metadatasta ja muusta, näin Sinun ei tarvitse tehdä sitä. Eikä vain kaikkea tuota vaan voit myös automatisoida mediatoimintoja taustalla ja pitää lukua materiaaleista haluamallasi tavalla.

Pysy metadatan tasalla


Hyvästele nauha-arkistot

Pitäisikö projekti pakata lähetyskuntoon? Media Composer tukee AS-02/AS-11 MXF –formaatteja ja on AS-11 DPP -yhteensopiva, nämä tekevät arkistoinnista ja jakelusta helppoa ja tilaa säästävää. Hallinnoi useita sekvenssin versioita yhdessä bundlessa, ilman materiaalin tuplautumista. Siirrä sisältöä Avid- ja muiden AS02/AS-11-yhteensopivien järjestelmien kanssa, ilman sisällön uudelleenpakkaamista. Ja käytä JPEG 2000-, DNxHD-, IMX-, AVC-Intra- ja kompressoimatonta mediaa versioinnissa/arkisto-työnkuluissa.


Suunnittele ja vaikuta visuaalisilla efekteillä

Lisää visuaalista draamaa ja syvyyttä ohjelmaan kuuluvilla efekteillä, otsikkotyökaluilla, siirtymillä, avainnuksilla sekä liiketehosteilla. Seuraa ja stabiloi liikettä. Suunnittele silmää hiveleviä 2D/3D komposiitteja, animaatioita ja muita Boris Continuum Complete Litella, joka kuuluu Media Composer –tilauksiin sekä Symphony -optioon. Luo korkean resoluution otsikkoja ja tekstejä mukana tulevalla NewBlue Titler Prolla. Ja laajenna visuaalista palettiasi kolmansien osapuolten partneriemme tuotteilla.


Toimita rikasta kuvastoa ilman odottamista

Suurempien nopeuksien tuella, mukaanlukien 48p ja 60p, saat säilytettyä enemmän kuvan informaatiosta sekä luonnollisesta liikkeestä ja säilytettyä selkeyden kiireisimmässäkin action-kohtauksessa. Saat tuotettua elävimpiä ja realistisimpia väriyksityiskohtia koska käytössäsi on high-res –projektien vaatima uusien väristandardien koko valikoima, mukaanlukien HDR. Saat lisää aikaa keskittyä tarinaan, koska efektejä voidaan rendata ja transkoodausta tehdä taustalla.


Luo studioluokan ääniraitoja

Ääni on puolet lopputuloksesta. Tee projektisi sointi yhtä hyväksi kuin sen kuva käyttämällä ohjelman monikanavaisia äänityökaluja. Äänitä voiceovereita, ADR:ää, Foley-tehosteita ja muuta. Muokkaa ja miksaa jopa 7.1 surround -ääntä. Viimeistele sointi korkealuokkaisilla AAX audio -efekteillä—samoilla plug-ineillä, jotka tulevat Pro Toolsin mukana. Ja laajenna sointia parhailla kompressoreilla, kaiuilla ja muilla ääntä muokkaavilla plug ineillä. Monia niistä saat hankittua suoraan Media Composerista.


Tee tarkkaa värikorjausta

Korjaa väriä tai aseta sävy ja tunnelma ohjelman värityökaluilla. Sovita eri kuvien värit toisiinsa nopeasti NaturalMatch-toiminnolla. Korjaa värejä tarkasti monipuolisella väriavaruuden prosessoinilla. Hienosäätöä voit tehdä animoitavalla värikorjauksella. Nopeuta värien kanssa työskentelyä Artist Color -ohjaimella. Ja jos tarvitset pidemmälle vietyjä värityökaluja, lisää Media Composer | Symphony -optio, jossa on mukana myös Boris Continuum Complete Lite -efektit.


Optimoi mediasi

Tämän päivän yleisö odottaa saavansa sisällön haluamassaan formaatissa. Live TV -lähetyksenä. Striimauspalveluista. Blu-rayna tai DVD:nä. On demand. Mobiilisti. Sorenson Squeeze Litella—joka kuuluu Media Composer –tilaukseen tai osana Media Composer | Production Pack:ia—saat optimoitua median parhaimman laadun lopputulokseen verkossa tai levyltä.

Hanki Media Composer itsellesi helposti verkkokaupastamme tai ole suoraan yhteydessä Ossiin: 

Ossi Männikkö 
ossi@msonic.fi
+358405016921

Minkä laatuista ja tasoista kuvaa teetkin, tämän päivän yleisö haluaa viihtyä. Säännöllisesti. Jotta voit vastata tarpeeseen, tarvitset leikkaustyökaluja ja apuvälineitä, jotka vapauttavat Sinut teknisistä säädöistä ja antavat enemmän aikaa olla luova.  Lue lisää

Nopeuta HD-, Ultra HD-, 2K- ja 4K –työskentelyä. DNxIO-videointerfacella saat kaapattua, monitoroitua sekä lähetettyä mediaa nopeasti – korkeimmalla mahdollisella laadulla.  Lue lisää