msonic Ääntä, valoa ja hyvää meininkiä
Photo credit: LICHTBILDER - Reinhard Goldmann
Courtesy of Clay Paky-Lightpower

Artist | DNxIO

Kauneutta sisään. Loistavuutta ulos.

Nopeuta HD-, Ultra HD-, 2K- ja 4K –työskentelyä. DNxIO-videointerfacella saat kaapattua, monitoroitua sekä lähetettyä mediaa nopeasti – korkeimmalla mahdollisella laadulla. Valitse itsenäinen hardware interface. Tai yhdistä se teollisuusstandardin, Media Composer-ohjelman kanssa yhteen pakettiin. Ja koska se on suunniteltu avoimeksi ja joustavaksi, saat käytettyä sitä Avidin ja kolmansien osapuolien suosikkityökalujen kanssa.
 

Kaappaa häkellyttävän korkealuokkaista high-res videota

Luo ja lähetä korkeimman kuviteltavissa olevan laadun mediaa – ensimmäisestä sisäänotosta lopulliseen tuotteeseen. Ensiluokkaiset 12G-SDI, optiset sekä HDMI 2.0 –liitännät takaavat, että voit työstää HD-, Ultra HD-, 2K- ja 4K-materiaalia. Jopa 60 ruutua sekunnissa, 12-bitin väreissä—2D:nä tai stereoskooppisena 3D:nä. Koska siinä on laaja valikoima analogisia ja digitaalisia liitäntöjä, voit käyttää sitä lähes minkä tahansa kameran, dekin, näytön tai laitteen kanssa.


Luo suosikkityökaluillasi

Artist | DNxIO sopii helposti mihin tahansa tuotantoon, koska se toimii alati kasvavan Avid- ja kolmansien osapuolien mediatyökaluvalikoiman kanssa. Saat kaapattua ja muokattua materiaalia Media Composerilla, Final Cut Prolla, Premiere Prolla, DaVinci Resolvella sekä muilla videon leikkausohjelmilla. Käytä After Effectsiä, Photoshopia, Fusionia ja muita ohjelmia viimeistelyyn. Ääntä saat yhteistoiminnassa Pro Toolsin ja muiden suosittujen äänityöasemien kanssa.


Nopeuta työtä

DNxIO on enemmän kuin pelkkä sisään/ulos-laite. Se tarjoaa lisähyötyjä, joilla nopeutat ja helpotat työtäsi. Vain DNxIO:lla saat editoitua ja kaapattua massiivisia 4K-tiedostoja helposti laitteen omalla Avid DNxHR- enkooderilla*. Konvertoi mediaa ja väriavaruuksia nopeasti laitteen omalla prosessoinnila. Kauko-ohjaa kahta ulkoista laitetta. Nopeat Thunderbolt- ja PCIe –liitännät ovat käytössäsi ja varmistut, että kaikki on synkassa dual timecode I/O:n ansiosta.
 

Työskentele helpommin

Artist | DNxIO:ssa on myös lisäominaisuuksia, jotka helpottavat työskentelyäsi. Tiedät täsmälleen, mitä mediaa työstetään tai lähetetään sisäänrakennetun HD LCD:n avulla. Kytke mikrofoni etupaneelin liittimeen ja saat nopeasti äänitettyä korjauksia ääneen. Valitse mikä tahansa analoginen tai digitaalinen tulo yhden näppäimen painalluksella. Varmuusvirta tuo luotettavuutta – ja mielenrauhaa – työskentelyyn.

* Laitteen oma DNxHR –enkoodaus videon tallennukseen tulee DNxIO:hon myöhempänä, ilmaisena firmware-päivityksenä. Sinun tarvitsee päivittää tuettu leikkausohjelmistosi, jotta saat tämän ominaisuuden käyttöösi.

Kysy lisätietoa ja tarjoukset suoraan Ossilta:

Ossi Männikkö
ossi@msonic.fi
+358405016921

Minkä laatuista ja tasoista kuvaa teetkin, tämän päivän yleisö haluaa viihtyä. Säännöllisesti. Jotta voit vastata tarpeeseen, tarvitset leikkaustyökaluja ja apuvälineitä, jotka vapauttavat Sinut teknisistä säädöistä ja antavat enemmän aikaa olla luova.  Lue lisää

Nopeuta HD-, Ultra HD-, 2K- ja 4K –työskentelyä. DNxIO-videointerfacella saat kaapattua, monitoroitua sekä lähetettyä mediaa nopeasti – korkeimmalla mahdollisella laadulla.  Lue lisää