msonic Ääntä, valoa ja hyvää meininkiä
Photo credit: LICHTBILDER - Reinhard Goldmann
Courtesy of Clay Paky-Lightpower

Artist | DNxIV

Avid Artist I/O interfacet turvaavat tuotantojesi tulevaisuuden tarjoamalla laajan formaattituen; saat helposti tallennettua, monitoroitua ja lähetettyä SD-, HD-, 2K-, UHD- ja 4K-sisältöä. IBC 2017-messuilla esittelimme tämän perheen uusimman jäsenen: Avid Artist | DNxIV:n.

NAB:issa aiemmin tänä vuonna esitellyn kahden unitin räkitettävän Avid Artist | DNxIQ:n kaltaisessa, mutta pienemmässä, liikuteltavammassa Avid Artist | DnxIV:ssä on hyvin pitkälle samat ominaisuudet.

Kummassakin Avid Artist I/O -interfacessa on nopea Thunderbolt 3, jonka jopa 40 Gb/s nopeus takaa pehmeän ja takkuilemattoman toiminnan ja operoinnin. Kummassakin interfacessa on laaja valikoima analogista ja digitaalista I/O:ta tämän päivän eri mediatuotantojen vaatimuksiin, muun muassa SDI, HDMI, XLR, RS-422 sekä aikakoodi. Voit hankkia joko Avid Media Composerin käytettäväksi näiden interfacejen kanssa tai käyttää muita luovia ohjelmistoja kuten Apple Final Cut X ja Adobe Premiere Pro.

DnxIQ:n suurempaan kokoon on yksinkertainen selitys – siinä on enemmän liitäntöjä vanhemmmille laitteille komponentti- ja XLR-liittimineen. Sisäänrakennettu Avid DNxHR-enkoodaus mahdollistaa massiivisten 4K-tiedostojen mukavan käsittelyn ja käytössäsi on reaaliaikainen formaatti- ja ruutukonversio lähdössä ja toistossa raudalla vauhditetun Universal Masteringin ansiosta.

Lyhyesti, jos työskentelet laajan vanhempien ja uudempien laitteiden valikoiman parissa ja työpöydälläsi on tilaa, on Avid Artist | DNxIQ työhevonen Sinulle.

Avid Artist | DnxIV toisaalta on liikuteltavampi ja huomattavasti enemmän digitaaliaikakauden laite kuin silta analogiseen. Siinä on neljä SDI:tä sekä kahdeksankanavaisen surround-äänen monitorointi eli saat suoraan joko 5.1- tai 7.1-kuuntelun, eikä Sinun tarvitse jakaa sitä ulos HDMI- tai SDI-signaalista, niin kuin Avid | DnxIQ:ssa tarvitsee tehdä.

Sinulle löytyy Avid Artist interface, mikä tuotantoympäristösi onkaan ja millä resoluutiolla työskenteletkin.

Kysy lisätietoa Ossilta,

Ossi Männikkö
ossi@msonic.fi
+358405016921

Minkä laatuista ja tasoista kuvaa teetkin, tämän päivän yleisö haluaa viihtyä. Säännöllisesti. Jotta voit vastata tarpeeseen, tarvitset leikkaustyökaluja ja apuvälineitä, jotka vapauttavat Sinut teknisistä säädöistä ja antavat enemmän aikaa olla luova.  Lue lisää

Nopeuta HD-, Ultra HD-, 2K- ja 4K –työskentelyä. DNxIO-videointerfacella saat kaapattua, monitoroitua sekä lähetettyä mediaa nopeasti – korkeimmalla mahdollisella laadulla.  Lue lisää