msonic Ääntä, valoa ja hyvää meininkiä
Photo credit: LICHTBILDER - Reinhard Goldmann
Courtesy of Clay Paky-Lightpower

Transmix Oy:lle Avid VENUE | S6L -livemikseri

Transmix Oy on vuonna 1995 perustettu äänityspalveluyritys. Transmix Oy on muunmuassa mukana monissa suurissa tv-tuotannoissa ja viimeisimpiin projekteihin kuuluvat mm. SuomiLOVE, Vain Elämää, The Voice of Finland sekä SM-liiga.

Transmix Oy:n äänisuunnittelija Timo Virtanen kertoo heidän päätöksestään siirtyä käyttämään Avid VENUE | S6L-livemiksauspöytää:

“Siirtyminen Avid VENUE | S6L-livemikserin käyttöön oli meille luonnollinen jatkumo, kun aiemmin olemme käyttäneet Avid VENUE Profilea. S6L -livemikseri on nykyaikaa. Se on ominaisuuksiltaan paljon monipuolisempi ja laajennettavissa.

Lisäksi Avid VENUE -mikseri on ainoa oikea vaihtoehto silloin, kun toimitaan Pro Toolsin kanssa niin paljon kuin me toimimme. Musiikkiohjelmien tuotannoissa työskentelemme aina Avidin Pro Toolsilla, joten S6L oli paras ratkaisu.

Avid VENUE | S6L:n kanssa välitön siirtyminen virtual soundcheckiin on myös tärkeä ominaisuus meidän työssämme. Juuri nyt meillä on S6L softan asennus käynnissä. Ainiin, ja onhan tää livemikseri nyt ihan törkeen hyvän näköinen”, hehkuttaa Virtanen.

S6L, Robb Allan Avidilta, Ossi msonicilta sekä Transmix Oy:n Timo Virtanen, Pekko Simonsuuri, Tuomas Järvensivu ja Jukka Nykänen

Tutustu Avid VENUE | S6L:n täältä.

Tutustu Transmix Oy:n toimintaan täältä.