msonic Ääntä, valoa ja hyvää meininkiä
Photo credit: LICHTBILDER - Reinhard Goldmann
Courtesy of Clay Paky-Lightpower

Pro Tools | S6

Pro Tools | S6 ohjauspinta jatkaa siitä, mihin ICON- ja System 5 – ohjaimet jäivät. Uudelleen ajateltu, modulaarinen rakenne antaa miksaajalle mahdollisuuden rakentaa oma mikserinsä. Uuden tason ergonomia sekä mahdollisuus kontrolloida älykkäästi audiotyöasemia tekevät miksaamisesta intuitiiviisen, immersiivisen kokemuksen.

Modulaarisuus

S6 on suunniteltu siten, että se kasvaa kanssasi. Modulaarinen rakenne antaa Sinulle avaimet; valitse tämän hetkiseen työtapaasi sopivat modulit, maksat vain tarvittavista ominaisuuksista. Kun tilanne ja tarpeet muuttuvat, saat kasvatettua ohjainta sekä horisontaali- että vertikaalitasoissa.

Valittavanasi on kaksi runkoa ts. Master-modulia, kiinteä S6 M10 sekä laajennettava S6 M40.

Modulit

Master-moduli (M10 tai M40) – 12.1” kosketusnäyttö, 8 enkooderia, valinta-näppäimet, monitorointisäätimet

Avid S6 master -moduli

Fader-moduli – Kahdeksan moottoroitua liukua, kaksi LED-mittaria/kanava (myös vaimennusmittarointi), mute-, solo- ja muut kytkimet.

Avid S6 fader -moduli

Säädinmoduli – kahdeksan kanavan säädinosa, 32 säädintä, moniväriset LED-renkaat (4 joka kanavalle), oled-näytöt, 11 kanavakohtaista toimintakytkintä, voit käyttää kahta modulia M40-konfiguraatiossa (9 säädintä / kanava), toimii yhdessä prosessimodulin kanssa.

Avid S6 säädinmoduli

Prosessimoduli – kahdeksan kanavan kytkinmoduli, 8 säädintä, moniväriset LED-renkaat, 22 toimintojen valintakytkintä väri-LED:eineen, toimii yhdessä säädinmodulin kanssa.

Avid S6 prosessimoduli

Näyttömoduli – kahdeksan kanavan korkean resoluution TFT-näyttö, vain M40-konfiguraatioihin, mittarointi, rullaavat aaltomuodot jne.

Avis S6 näyttömoduli

Automaatiomoduli – Transport-ohjaus, shuttle/jog-pyörä, focus-liuku, pikavalinta-näppäimet, automaatio-ohjaus

AVid S6 automaatiomoduli

Joystick-moduli – kaksi joystick-ohjainta (ei motorisoitu), 3.2” TFT-näyttö, 2 enkooderia, kytkimet, 4 oled-näyttöä. Surround-panneri, moniohjain.

Avid S6 Joystick-moduli

Post-moduli – miksaus/monitorointi-ohjain, kaksi riviä x 10 PEC/Direct-kytkin, 3.2” TFT, oled-näytöt, solo/mute-kytkimet

Avid S6 post-moduli

Erinomaista ergonomiaa

S6 toimii ja tuntuu kuin se olisi audio-ohjelmasi fyysinen jatke, miksaaminen ja ohjaukset toimivat intuiviisesti, tunne on immersiivinen. Projektit valmistuvat nopeammin, kun käytössäsi on erittäin tarkka editointi- ja miksausväline. Pääset nopeasti käsiksi plug-ineihin, surround-panorointiin ja muihin asetuksiin monipiste-ohjattavalla kosketusnäytöllä. Aseta soundit juuri sinne, minne haluat tai liikuta niitä ympäri huonetta tarkasti ja hyvällä tuntumalla. Näe jokainen miksauksesi yksityiskohta erittäin visuaalisesti vieriviä aaltomuotoja myöten.

Älykästä ohjausta

Yhdistä S6 ja Pro Tools | Software niin saat Avid-etuna nopeamman työnkulun, monipuolisen visuaalisuuden sekä ainutlaatuiset ominaisuudet, joilla vauhditat tehokkuuttasi joka askeleella. Automatisoi raitoja ja editoi plug-inejä, ohjaa plug-inejä säädinmoduleiden potikoilla (32 tai 64 potikkaa). Levitä VCA Masterin alaiset kanavat useille lohkoille ja pääset nopeasti käsiksi eri kanaviin. Näe dynamiikkaprosessoinnin vaikutus sekä rullaavat aaltomuodot eri nopeuksilla (kun Sinulla on S6 M40 ja Display Module).

Pro Toolsin ohella S6 toimii EUCON-yhteensopivien Logic Pro-, Nuendo-, Cubase- ja Pyramix- työasemaohjelmien kanssa:. Saat jopa ohjattua eri ohjelmia samaan aikaan eri lohkoilla, voit tallentaa ja ottaa käyttöön jopa 96 eri layoutia.

Lue lisää tuotteesta: http://www.avid.com/US/products/Avid-S6/

Avid Pro Tools Tuoteuutuus

Digital Audio Denmarkin Avidille kehittämä Pro Tools | MTRX on useita formaatteja tukeva I/O Pro Toolsille. Voit käyttää sitä sekä Pro Tools HD Interfacena että integroituna monitoriosana Avidin ohjaimille (S6, S3, EuCon-ohjaimet) ja Pro Toolsille. MTRX:ssä on kahdeksan korttipaikkaa, joihin voidaan asentaa eri audioformaattien kortteja. Käyttö ulottuu vaativimmista monikanavaisista, immersiivisistä äänen jälkitöistä musiikkiin.  Lue lisää