msonic Ääntä, valoa ja hyvää meininkiä
Photo credit: LICHTBILDER - Reinhard Goldmann
Courtesy of Clay Paky-Lightpower

Pro Tools | S3

Pro Tools | S3 on kompakti, EUCON-yhteensopiva, ergonominen ohjain, jolla moderni ääni-ihminen saa miksauksensa monipuolisesti ja ripeästi kasaan. Samoin kuin S6, S3 ohjaa älykkäästi Pro Toolsia ja muita äänityöasemia, vain edullisemmin. Vaikka sen pieni koko tekeekin siitä jo sen vuoksi selkeän valinnan pieniin yksiköihin tai liikkeessä oleville musiikki- ja post-miksaajille, on se myös äärimmäisen tehokas ja tuo lisää vauhtia niin pieniin kuin suuriinkin miksauksiin.

Älykäs, ergonominen muotoilu ja täysi EUCON –tuki tekevät S3:sta tiukasti integtoidun äänitys-, editointi- ja miksausohjaimen, jolla saat tehtyä työsi nopeammin ja fiksummin. EUCON-teknologian avulla voit miksata Pro Toolsilla, Logic Prolla, Cubasella ja muilla audiotyöasemilla sekä kustomoida ohjaimen käsillä olevan työn mukaan. Saat rakennettua jopa 12 custom mixer layoutia ja otettua ne nopeasti käyttöön.

  • 16 –kanavalohkoa, jokaisessa kosketusherkkä, moottoroitu liuku sekä 10-osainen tasomittari.
  • 32 kosketusherkkää, painettavaa ja pyöritettävää enkooderia panorointiin, gainin kontrollointiin, plug-in –parametrien säätöihin ja muihin toimintoihin. (16 kanavaohjaukseen, 16 määriteltävää), jokaisessa kolmivärinen toimintoja ilmaiseva LED –merkkivalo.
  • 32 korkean resoluution OLED –näyttöä, joista näet raitanimet/numerot, yksityiskohtaista mittarointitietoa (monosta 5.1 surroundiin), parameterien nimet/arvot, aktiivisen automaatiotilan ja muuta tietoa.
  • Kanavakohtaiset solo, mute, kanavan valinta sekä äänityksen/automatisoinnin valinnat.
  • Touch stripillä saat helposti transport-ohjauksen käsille; voit käyttää Artist Transport –ohjainta S3:n kanssa, jos tarvitset täyttä jog/shuttle –pyörän toiminnallisuutta.
  • Tusinoittain näppäimiä ja kytkimiä navigointiin, automaatioon, kontrolleri-toimintoihin sekä ohjelman ohjaukseen.
  • 4x6 AVB Core Audio interface, jossa 2 XLR mic/line -tulot, 2 TRS –linjatulot, 2 XLR -linjalähdöt, 2 TRS –linjalähdöt sekä stereo –kuulokelähtö.

http://www.avid.com/us/products/protoolss3

Avid Pro Tools Tuoteuutuus

Digital Audio Denmarkin Avidille kehittämä Pro Tools | MTRX on useita formaatteja tukeva I/O Pro Toolsille. Voit käyttää sitä sekä Pro Tools HD Interfacena että integroituna monitoriosana Avidin ohjaimille (S6, S3, EuCon-ohjaimet) ja Pro Toolsille. MTRX:ssä on kahdeksan korttipaikkaa, joihin voidaan asentaa eri audioformaattien kortteja. Käyttö ulottuu vaativimmista monikanavaisista, immersiivisistä äänen jälkitöistä musiikkiin.  Lue lisää