msonic Ääntä, valoa ja hyvää meininkiä
Photo credit: LICHTBILDER - Reinhard Goldmann
Courtesy of Clay Paky-Lightpower

Kesäkuisilla Pro Tools -päivillä tutustuttiin Avid-uutuuksiin

Kesäkuun puolivälissä päästiin The Fried Musicin ja Finnvoxin tiloissa tutustumaan Pro Toolsiin saloihin ja Avid-uutuuksiin. Syvennyimme kahden päivän aikana Avidin Anders Glantzin johdolla muun muassa päivittyneeseen Pro Tools 12.7 -ohjelmistoon ja uuteen modulaariseen Pro Tools | MTRX:ään interfacena ja kuuntelulaitteena.

Kiitos kaikille tiistain ja torstaina osallistujille! Mikäli haluaisit kysyä jotain, käänny Ossin puoleen, ossi@msonic.fi+358 40 501 6921. Kuulemme myös palautetta mielellämme!

Alta löydät kuvia The Fried Musicilla ja Finnvoxilla järjestetyistä Pro Tools -päivistä. Voit ladata kuvia omaan käyttöösi tai vaikkapa sosiaalisessa mediassa jaettavaksi.

Avid Pro Tools Tuoteuutuus

Digital Audio Denmarkin Avidille kehittämä Pro Tools | MTRX on useita formaatteja tukeva I/O Pro Toolsille. Voit käyttää sitä sekä Pro Tools HD Interfacena että integroituna monitoriosana Avidin ohjaimille (S6, S3, EuCon-ohjaimet) ja Pro Toolsille. MTRX:ssä on kahdeksan korttipaikkaa, joihin voidaan asentaa eri audioformaattien kortteja. Käyttö ulottuu vaativimmista monikanavaisista, immersiivisistä äänen jälkitöistä musiikkiin.  Lue lisää