msonic Ääntä, valoa ja hyvää meininkiä
Photo credit: LICHTBILDER - Reinhard Goldmann
Courtesy of Clay Paky-Lightpower

Esittelyssä Pro Tools 12.6

Uudessa Pro Tools 12.6-ohjelmassa on uusia tehokkaita ominaisuuksia, joiden avulla saat entistä paremmin editoitua materiaalisi ja miksauksesi valmistuvat nopeammin ja joustavammin.

Reaaliaikaiset clip-efektit

Uudella Clip Effects-toiminnolla saat tehtyä reaaliaikaisia EQ- ja dynamiikkamuokkauksia yhteen klippiin tai klippien ryhmään timelinellä. Saat näin tehtyä omia, itsenäisiä asetuksia samalla raidalla oleville klipeille. (Vain Pro Tools | HD)

Yhden järjestelmän re-recorder workflow—in the box

Pro Tools 12.6:lla saat tehtyä erinomaista, häiriötöntä ääntä käyttämällä yhden koneen ja yhden ohjelman re-recorder-työtapaa “in the box”. Järjestelmä kalibroi ja synkronoi stemmat, jolloin latenssiton, häiriötön paikkausäänitys onnistuu vaivatta. (Vain Pro Tools | HDX)

Muokkaa kerroksittaista audiota helpommin

Uusi multi-layer –editointitila tekee päällekkäisten klippien käsittelystä helpompaa. Saat nopeasti poistettua päällekkäisyyksiä, yhdistettyä klippejä, trimmattua alkuja ja loppuja ja pääset nopeammin käsiksi useampiin playlistoihin uusilla näppäinkomennoilla.

Playlistojen muokkaaminen on helpompaa

Nyt pääsy kaikkiin playlistoihin ja niiden hallinta on helpompaa Pro Toolsissa. Vaihda nopeasti playlistasta toiseen uusilla näppäinkomennoilla. Näet helposti, onko raidalla useampia playlistejä uusien visuaalisten merkkien avulla. Ja lähetä päällekkäin menevät klipit automaattisesti uusille tai olemassa oleville playlistoille.

Muokkaa fadeja helposti reaaliajassa

Pro Tools 12.6:lla saat nopeasti muutettua fade iniä, fade outia tai faden muotoa Smart Toolilla suoraan Edit-ikkunassa - ja aaltomuotonäkymä päivittyy reaaliajassa.

Pro Tools 12.6:ssa on myös uudet Task Manager- ja Freeze-tilojen ikonit edit-ikkunassa, luotettavuusparannuksia ja muuta.

Esittelyssä itsenäinen Pro Tools | HD -ohjelma

Uudet itsenäisen, raudasta riippumattoman Pro Tools | HD:n ohjelma-optiot tekevät alan ensisijaisen äänitys-, editointi- ja miksausohjelmiston hankkimisesta entistä edullisempaa ja joustavampaa. Voit nyt hankkia jatkuvan Pro Tools | HD –ohjelman lisenssin ja luoda, editoida ja miksata missä tahansa, milloin tahansa —tai tilata edullisen vuosittaisen lisenssin ja käyttää ohjelmaa vain silloin, kun tarvitset sitä. Valinta on Sinun.

Edullisemmat Pro Tools | HD hinnat ja optiot—Saat työkalusi siten, kuin haluat

Audioammattilaisille, jotka tarvitsevat takuuvarmaa toimivuutta, erittäin pientä latenssia sekä mahdollisuutta massiivisiin raitamääriin ei ole koskaan ollut parempaa hetkeä hankkia Pro Tools | HDX tai HD Native. Olemme alentaneet HDX - ja HD Native –rautojen hintoja, jotta saat käyttöösi parhaan toiminnallisuuden — hintaan, joka sopii budjettiisi.

Lisätietoa Pro Tools 12.6 -versiosta saat Ossilta, 

Ossi Männikkö
ossi@msonic.fi
+358405016921

Avid Pro Tools Tuoteuutuus

Digital Audio Denmarkin Avidille kehittämä Pro Tools | MTRX on useita formaatteja tukeva I/O Pro Toolsille. Voit käyttää sitä sekä Pro Tools HD Interfacena että integroituna monitoriosana Avidin ohjaimille (S6, S3, EuCon-ohjaimet) ja Pro Toolsille. MTRX:ssä on kahdeksan korttipaikkaa, joihin voidaan asentaa eri audioformaattien kortteja. Käyttö ulottuu vaativimmista monikanavaisista, immersiivisistä äänen jälkitöistä musiikkiin.  Lue lisää