msonic Ääntä, valoa ja hyvää meininkiä
Photo credit: LICHTBILDER - Reinhard Goldmann
Courtesy of Clay Paky-Lightpower

Avid Pro Tools

Alan standardiksi muodostunut Pro Tools -työasemakokonaisuudet ovat nyt saatavilla msonicista. Pystymme nyt tarjoamaan äänituotantojärjestelmiä suurista tuotantotaloista jälkituotantoyksiköihin, alan kouluihin, musiikkistudioihin ja äänieditointiyksiköihin.

Olemme Avid Elite Solutions Partner

Pro Tools

Pro Toolsissa on kaikki ne työkalut, joita muusikkona tarvitset - sävellyksestä ja äänityksestä editointiin ja miksaukseen. Koska olemme tehneet sitä jo niin pitkään, käytännössä kaikki maailman parhaat muusikot käyttävät Pro Toolsia. Tsekkaa viimeisin bonus-plugareiden valikoima, joiden avulla saat etsimäsi soundin - ne tulevat uuden Pro Tools-version mukana.

www.avid.com

Avid Pro Audio-tuotteita ovat

  • Pro Tools Pro Tools-, Pro Tools | HD -ohjelmistot äänitykseen ja miksaukseen. Pro Tools|HD-X- ja Pro Tools|Native- kortit. Avid I/O -muuntimet. Avid-efektiplug-init.
  • Ohjaimet: S6 modulaarinen miksausjärjestelmä, S3 EUCON-ohjain + audio interface, Artist-sarjan ohjaimet
  • Live-ääni: Venue|S6L - Modulaarinen, 64-bittinen miksaus, AAX-prosessointi, äänitys, Virtual Soundcheck.
    S3L-X - Skaalaava Ethernet AVB-verkotettu miksausjärjestelmä, jaettu I/O, 16-64 mikrofonietuastetta, suora äänitys Pro Toolsiin.

Avidista yrityksenä

Avid on maailman johtava mediaorganisaatioiden sekä itsenäisten ammattilaisten audio- ja videoteknologioiden toimittaja. Asiakkaamme käyttävät Avidin tuotteita luodakseen, jakaakseen ja tehdäkseen liiketoimintaa hienoimilla palkituilla elokuvilla, videoilla, musiikkitallenteilla, TV-ohjelmilla, live-konserteilla sekä uutislähetyksillä.

Ratkaisuja tämän päivän ja huomisen haasteisiin

Avid Everywhere - Visiomme mediateollisuuden tulevaisuudesta

25-vuotisen innovaation perinne sekä asema markkinajohtajana antaa Avidille ainutlaatuiseen aseman auttaa organisaatioita ja ammattilaisia menestymään erittäin kilpaillulla sekä nopeasti muuttuvalla mediateollisuuden alalla.

Strateginen Avid Everywhere-visiomme kattaa koko median arvoketjun - sisällön luomisesta ja hallinnoimisesta metodeihin, joilla sitä myydään, jaetaan ja seurataan. Näin toimijat lähetystoiminnassa sekä video- että audiotuotannossa tavoittavat yleisönsä tehokkaammin, yhteistyökykyisemmin sekä tuottavimmin keinoin. 

Avid Everywhere-ohjelmamme kautta autamme media-ammattilaisia ratkaisemaan tämän päivän kriittisimpiä haasteita valmistautuen samalla huomisen mahdollisuuksiin.

Alan innovaattorin perinne

Yli 25 vuoden ajan Avid-järjestelmät ovat auttaneet alamme johtavia ammattilaisia luomaan ja jakamaan maailman kuunnelluinta, katselluinta ja rakastetuinta mediasisältöä.

Aina siitä asti, kun Avid johti epälineaarisen editoinnin vallankumousta yli 25 vuotta sitten, on yritys jatkanut huomattavaa panostustaan tutkimustyöhön ja kehitykseen pitäen tällä hetkellä hallussaan yli 200 patenttia. Kehittämällä ja tuottamalla uusia, kekseliäitä ratkaisuja, jotka pohjimmiltaan parantavat media-ammattilaisten työskentelyä, Avidista on tullut johtava teknologiatoimittaja ja uskottu strategiapartneri video- ja audiotuotannoissa, lähetystoiminnassa, live-äänessä, jaetussa tallennuksessa ja monessa muussa.

Avid-järjestelmät ovat saaneet tunnustusta useiden palkintojen muodossa keräten muun muassa kaksi Oscaria®, Grammyn® sekä 14 Emmyä®.

Alan avoimin ja integroiduin media-alusta

Saadaksemme Avid Everywhere-vision elämään olemme esitelleet Avid MediaCentral -alustan —perustan alan avoimimmalle, laajennettavimmalle ja muokattavimmalle mediatuotannon ympäristölle. Avid MediaCentral -alusta selkeyttää ja yksinkertaistaa työnkulkuja integroimalla tiiviisti kaikki sen päällä toimivat tuotteet ja palvelut mahdollistaen näin asiakkaille sisällön tuottamisen, toimittamisen ja myymisen fiksummin, nopeammin ja helpommin. Oli kyseessä sitten Avidin oma tai asiakkaan valitsema kolmannen osapuolen tuote.

Avid MediaCentral -alusta tuo turvalliset ja suojatut yhteiset palvelut sekä tutun käyttöliittymän suurista tuotantotaloista jälkituotantoyksiköihin, kouluihin, äänitysstudioihin, edit-yksiköihin ja ammattimaisiin kotistudioihin riippumatta siitä, kuinka ammattilaiset sitä käyttävät.

Avid MediaCentral -alustalle rakentuvat Avidin johtavat Artist Suite-, Media Suite-, Storage Suite- ja kauppapaikka-järjestelmät antavat asiakkaille kaikki tarvittavat työkalut sisällön luomiseen, ylläpitoon, tallentamiseen, jakamiseen ja myymiseen.

Järjestelmät

Kehityksen kärjessä olevat, Avid MediaCentral -alustalla toimivat järjestelmät antavat media-organisaatioille sekä ammattilaisille mahdollisuuden parantaa yhteistyötä, nopeuttaa tuotantoa ja jakelua, luoda ja jakaa laadukkaampaa sisältöä sekä maksimoida tuotantojen arvo - ennenkokemattomalla voimalla, nopeudella ja tarkkuudella.

Lähetystoiminnan järjestelmät

Hyväksi havaitut ja luotetut työkalut, jotka auttavat lähetystoiminnan organisaatioita parantamaan tuotantoprosesseja, kohentamaan yhteistyötä sekä toimittamaan korkeampilaatuista sisältöä - minne tahansa.

Pro Video-järjestelmät

Luokkansa parhaat ratkaisut, jotka parantavat tuotantoja, kohentavat yhteistyötä ja antavat videon ammattilaisille tehon ja joustavuuden luoda parhaat mahdolliset tarinat.

Pro Audio-järjestelmät

Luotetuimmat ja käytetyimmät ratkaisut, joilla audion ammattilaiset saavat tehokkaasti luotua, pidettyä yllä ja jaettua korkeimman laadun musiikkia ja ääntä.

Avid Pro Tools Tuoteuutuus

Digital Audio Denmarkin Avidille kehittämä Pro Tools | MTRX on useita formaatteja tukeva I/O Pro Toolsille. Voit käyttää sitä sekä Pro Tools HD Interfacena että integroituna monitoriosana Avidin ohjaimille (S6, S3, EuCon-ohjaimet) ja Pro Toolsille. MTRX:ssä on kahdeksan korttipaikkaa, joihin voidaan asentaa eri audioformaattien kortteja. Käyttö ulottuu vaativimmista monikanavaisista, immersiivisistä äänen jälkitöistä musiikkiin.  Lue lisää