msonic Ääntä, valoa ja hyvää meininkiä
Photo credit: LICHTBILDER - Reinhard Goldmann
Courtesy of Clay Paky-Lightpower

AMS NEVE 1073DPX

Vuonna 1970 julkaistusta 1073 Classicista tuli nopeasti johtavien tuottajien ja artistien ensivalinta. Monelta viimeisten 40 vuoden aikana tuotetulta maineikkaalta tallenteelta tuttu, ainutlaatuinen iso ja tuhti 1073-sointi sopii mihin tahansa musiikin tyyliin – rockista hip-hopiin ja klassiseen.

Siirry verkkokauppaan.

Laatu on legendaarista. Englannissa suunniteltu ja rakennettu 1073DPX tehdään täysin samoihin spesifikaatioihin kuin alkuperäiset modulitkin.

1073DPX:ssä on kaksi Neven A-luokan 1073-mikrofonivahvistinta, joissa kummassakin on kolmen kaistan ekvalisaattori (yksi ylätaajuuksien kiinteä korjain sekä kaksi kytkettävää kaistaa, joilla voidaan leikata tai korostaa) sekä ylipäästösuodin. Etuasteen ja EQ:n yhdistelmä tuo lämpöä ja syvyyttä äänityksiin, tuo esiin hienovaraista ambienssia, säilyttää aseman äänikuvassa sekä saa paremmin otettua talteen tarkan äänen. Sen takia monet pitävätkin 1073-mikrofonietuastetta Neve-soundin ytimenä.

Klassisten 1073-ominaisuuksien lisäksi 1073DPX:ssä on lisätoiminnallisuutta: integroitu DI-tulo, phantom-syöttö, valittava Insert, tasomittarit, valittava kuulokemonitorointi sekä I/O –liittimet joka kanavassa, joiden avulla mikrofonien ja instrumenttien kytkeminen on helppoa. 19” räkkiasenteisessa 2U:n laitteessa on ulkoinen virtalähde.

AMS Neve -tuotteet studion räkeissä ovat ilman muuta merkki maailmanluokan äänityksistä. Tarkimmat artistit, tuottajat ja studion omistajat…  Lue lisää