msonic Ääntä, valoa ja hyvää meininkiä
Photo credit: LICHTBILDER - Reinhard Goldmann
Courtesy of Clay Paky-Lightpower

AMS NEVE 1073

Vuonna 1970 ensi kertaa julkaistu 1073 on johtavien tuottajien ja artistien ensivalinta, tuo monelta viimeisten 40 vuoden aikana tuotetulta maineikkaalta tallenteelta tuttu, ainutlaatuinen Neve-sointi. 1073:n iso, tuhti sointi sopii mihin tahansa musiikin tyyliin – rockista poppiin, hip-hopista rappiin, thrashista klassiseen.

Käsintehty ja täysin Neven ammattilaisten Burnleyn tehtailla Englannissa käsin kaapeloima nykypäivän 1073 tehdään täysin samoihin spesifikaatioihin kuin alkuperäiset modulitkin. Huomattava määrä aikaa, energiaa ja muita resursseja on käytetty alkuperäisten komponenttien hankintaan, vain näin voidaan varmistua soinnin oikeellisuudesta.

A-luokan 1073-mikrofonivahvistimessa on kolmen kaistan ekvalisaattori, jossa on yksi ylätaajuuksien kiinteä korjain sekä kaksi kytkettävää kaistaa, joilla voidaan leikata tai korostaa. Ylipäästösuodin täydentää korjaimen. Kaikki Neve-kanavavahvistimet on suunniteltu laajalle signaalien valikoimalle mikrofoneista linjalähteisiin.

Neve 1073 mikkietusen ja EQ:n yhdistelmä tuo lämpöä ja syvyyttä äänityksiin, tuo esiin hienovaraista ambienssia, säilyttää aseman äänikuvassa sekä saa paremmin otettua talteen tarkan äänen. Sen takia monet pitävätkin 1073 mikrofonietuastetta Neve-soundin ytimenä.

AMS Neve -tuotteet studion räkeissä ovat ilman muuta merkki maailmanluokan äänityksistä. Tarkimmat artistit, tuottajat ja studion omistajat…  Lue lisää