msonic Ääntä, valoa ja hyvää meininkiä
Photo credit: LICHTBILDER - Reinhard Goldmann
Courtesy of Clay Paky-Lightpower

Sisältöjä, somea ja hyvää meininkiä!

Tervetuloa uusille nettisivuillemme! Kuten huomaat, verkkosivut ovat kokeneet aikamoisen muutoksen. Sivumme ovat nyt ainutlaatuiset. Löydät täältä kootusti alan kiinnostavimpia sisältöjä: mm. tietoa tuoteuutuuksia, tuotetestejä ja käyttökokemuksia. Löydät sivuiltamme nyt omien sisältöjemme lisäksi edustamiemme valmistajien tuottamia sisältöjä.

Haluamme olla alallamme edelläkävijä myös markkinoinnin ja sosiaalisen median saralla. Avaamme teille mahdollisuuden tuottaa sisältöjä sivuillemme ja someen! Haluamme nostaa asiakkaamme, jälleenmyyjämme ja muut verkostomme vahvemmaksi osaksi viestintäämme. Eli jos sinulla on juttuidea tai kiinnostava uutinen, otathan yhteyttä ja katsotaan millainen juttu tehdään! Yhteistyö ja uudet villitkin ideat ovat tervetulleita. Aina kun hyvä meininki on läsnä olemme avoimia ehdotuksille!

Etusivulla vaihtuvat ajankohtaisimmat tarinat ja uutiset. Yhdellä vilkaisulla saat käsityksen siitä, mistä alalla puhutaan juuri nyt. Ääni, Valo ja Kuva -sivuilta löydät kootusti kiinnostavimmat artikkelit ja some-sisällöt aiheeseen liittyen.

Valmistajat-sivuille on tuotu edustamiemme valmistajien some-sisältöjä. Sivulta löydät tarvitsemasi tiedot yrityksestä, tuotteista, linkit verkkokauppaan ja valmistajan omille verkkosivuille. Lisäksi näet kiinnostavimmat uutiset, tuoteuutuudet sekä valmistajan omien some-kanavien julkaisut.

Meidän eli msonicin tuottamat sisällöt tunnistat logostamme. Valmistajien some-kanavista tuodut sisällöt tunnistat valmistajien logoista.

Olemme tuoneet vanhoilta sivuilta muutamia artikkeleita tänne, ja pian myös uusi Blogimme aukeaa! Siitä kuulette myöhemmin lisää.

Työn alla on myös uusi verkkokauppa, jota pääsette hyödyntämään toivottavasti jo tänä vuonna.

Tervetuloa viihtymään.

Olemme rakentaneet uusia sivuja teitä varten, ja toivomme että annatte meille nyt avoimesti palautetta, jotta voimme hioa ja kehittää sivuja edelleen parempaan suuntaan. Anna palautteesi Facebook-sivullamme tai Instagram-tilillämme 25.10. mennessä ja osallistut Focalin Spirit Professional -kuulokkeiden arvontaan. Palkinnon arvo on 210€.

Julkistamme voittajan Facebook-sivullamme ja Instagram-tilillämme 26.10.2015 ja pyydämme voittajaa olemaan yhteydessä meihin 2 vkon kuluessa lunastaakseen palkintonsa.

Ainiin, ja muistakaa somessa #msonicfi, mistä teemme nostoja suoraan sivuillemme ja someen!

Juttuideat ja yhteydenotot: 
some@msonic.fi

In this video, Ryan goes through the Features and Specifications of the new #RØDE AI-1, showing you how easy it is to set up and start recording! . Follow the link in our bio to watch the full video!