msonic Ääntä, valoa ja hyvää meininkiä
Photo credit: LICHTBILDER - Reinhard Goldmann
Courtesy of Clay Paky-Lightpower

msonic kasvaa: Reima Saarinen liittyy msonicin tiimiin

Reima Saarinen aloittaa msonicissa 1.2.2016. Saarinen on alansa huippuosaaja, ja hänen avullaan msonic panostaa nyt entistä vahvemmin äänijärjestelmien tukitehtäviin, suunnitteluun, koulutukseen ja järjestelmäoptimointeihin.

Reima Saarinen on vaikuttanut Suomen audioalalla jo vuosikymmeniä ja on tunnettu ja arvostettu tekijä. Hän on toiminut pitkään yksityisyrittäjänä palvellen lukuisia tahoja ääneen liittyvissä suunnittelu-, mittaus- ja äänentoistotehtävissä. Olemme ylpeitä saadessamme yhden Suomen kokeneimmista ja arvostetuimmista osaajista yritykseemme.

"Tuttua, hyvää jengiä ja loistotuotteita. Ei ollut vaikea sanoa kyllä työtarjoukseen", kertoo Saarinen.

Tero Hölttä ja Reima Saarinen muodostavat nyt msonicin Pro Audio -tuotteiden entistäkin vahvemman osaajatiimin.

”Haastavina aikoina pitää investoida oikeisiin henkilöihin ja olla kaikessa toiminnassa edistyksellinen ja huolellinen, jotta voimme aidosti palvella alati kasvavaa asiakaskuntaamme. Tähtäämme aina toiminnassamme täydelliseen asiakastyytyväisyyteen”, toteaa toimitusjohtaja Mikko Palomäki.

msonic on viisivuotias yritys, joka tarjoaa ääni- ja valaistusratkaisuja sekä viihdeteollisuuden alan kovimman tiimiin, joka kykenee palvelemaan asiakkaitaan ja suunnittelijoita nyt entistäkin paremmin sekä teknisesti että kaupallisesti.

Tapaat kahdeksanhenkisen tiimimme 18. - 20.11.2015 pidettävillä AudioVisual 2015 -messuilla, missä esittelemme uuden ilmeemme ja toimintamme alallemme täysin uudella tavalla sekä kahden osaston voimin.

msonic-tiimi:

Johanna Tahlo, Markkinointi
Juha Kiuru, Valaistustuotteet
Mika Sopanen, AV-tuotteet
Mikko Palomäki, Toimitusjohtaja
Ossi Männikkö, Studiotuotteet
Reima Saarinen, Äänentoistojärjestelmien tuki
Stefan Svanfledt, Tukkutuotteet
Tero Hölttä, Äänentoistotuotteet

Lisätiedot: Mikko Palomäki, mikko@msonic.fi, 0404180068

msonic on AudioVisual -messuilla 18. - 20.11.2015 kahdella osastolla.

Osastolla 7g19 hyvää meininkiä ja huipputyyppejä.
Osastolla 7k19 Avidin tuoteperhe on esillä ja Avidin osaajat ovat tavattavissa.

In this video, Ryan goes through the Features and Specifications of the new #RØDE AI-1, showing you how easy it is to set up and start recording! . Follow the link in our bio to watch the full video!