msonic Ääntä, valoa ja hyvää meininkiä
Photo credit: LICHTBILDER - Reinhard Goldmann
Courtesy of Clay Paky-Lightpower

msonic oy kiihdyttää kasvuaan – uusi toimitusjohtaja ja entistä ketterämpi organisaatio

msonic oy kasvaa ja kehittää toimintaansa. 1.1.2017 alkaen yrityksen operatiiviseen johtoon astuu Kari Vanhalakka ja yrityksen hallituksen puheenjohtajana Mikko Palomäki keskittyy hallitustyöskentelyyn.

msonic oy:n liiketoiminnan laajennuttua merkittävästi on aika ottaa uusia askeleita organisaation kehittämisessä. Viihdeteollisuuden kehittyessä yhä monipuolisemmaksi ja kattavammaksi audiovisuaaliseksi kokonaisuudeksi on msonic oy:n kehitettävä valmiuksiaan vastatakseen muuttuviin asiakastarpeisiin.

“Asiakas on kaiken tekemisemme keskiössä ja tulemme entisestään kehittämään asiakaskokemusta. Haluamme erottua alalla jatkossakin edelläkävijänä ja ennakoimalla tulevaisuuden trendit. Näin voimme varmistaa, että tarjoamme myös tulevaisuudessa asiakkaillemme parhaat tuotteet ja palvelut”, Mikko Palomäki sanoo.

Yrityksen perustaja Mikko Palomäki on tehnyt merkittävän työn toimialalla ja nostanut msonic oy:n nykyiseen kehitysvaiheeseen. “Olen toiminut viihdealalla operatiivisissa tehtävissä vuodesta 1985. Nyt on aika keskittyä hallitustason työskentelyyn ja ottaa vastaan uusia haasteita”, Palomäki toteaa.

Kari Vanhalakka aloittaa msonic oy:ssä 1.1.2017 hallituksen jäsenenä ja toimitusjohtajana. Kari Vanhalakka on hallitusammattilainen ja pitkän linjan toimitusjohtaja. Vanhalakalla on 20 vuoden kansainvälistä johtajakokemusta niin Andritzin ja Koneen kaltaisista pörssiyhtiöistä kuin pk-yrityksistäkin.

“On hienoa päästä työskentelemään msonic oy:n ammattilaisten kanssa, joiden intohimo alaa kohtaan näkyy kaikessa toiminnassa. Odotan innolla yhteisen matkan alkua”, Vanhalakka toteaa.

msonic oy on vuonna 2009 perustettu pro audio-, video- ja ammattivalaistustuotteiden maahantuontiin ja tekniseen myyntiin erikoistunut yritys, joka työllistää tällä hetkellä yhdeksän henkeä. msonic oy:n toimipiste sijaitsee Vantaalla.

Lisätiedot:

Mikko Palomäki, 
mikko@msonic.fi
+358 40 418 0068