msonic Ääntä, valoa ja hyvää meininkiä
Photo credit: LICHTBILDER - Reinhard Goldmann
Courtesy of Clay Paky-Lightpower

msonic kasvaa: Johanna Tahlo liittyy msonicin tiimiin

Johanna Tahlo on kesällä tehtävänsä aloittanut msonicin markkinointipäällikkö. Johanna on Tampereen ammattikorkeakoulun Proakatemiasta valmistunut rautainen sosiaalisen median ammattilainen.

Johannan työhön kuuluvat yrityksemme viestintä-, sisällöntuotanto- sekä markkinointijohdon tehtävät. Hän toimii msonicissa oman sosiaalisen median toimistonsa Hurja Median kautta.

“Aloitin msonicin somen ylläpidon kesällä ja pian huomasin msonicin olevan yritys, jonka kasvupotentiaali ja viestinnälliset mahdollisuudet sosiaalisessa mediassa ovat suuret. Kesän lopulla yrityksen toimitusjohtaja Mikko Palomäki kysyi jatkaisinko. Ja minä jatkoin, koska meininki oli hyvä ja työ itselleni mielekästä”, Tahlo kertoo.

”Haastavina aikoina pitää investoida oikeisiin henkilöihin ja olla kaikessa toiminnassa edistyksellinen ja huolellinen, jotta voimme aidosti palvella alati kasvavaa asiakaskuntaamme. Tähtäämme aina toiminnassamme täydelliseen asiakastyytyväisyyteen”, toteaa Palomäki.

Johannan tavoitat parhaiten johanna@msonic.fi tai soittamalla 0407183862
Johannaan voit olla yhteydessä aina kun asiasi liittyy markkinointiin, näkyvyyteen, viestintään tai yhteistyöhön verkossa.

In this video, Ryan goes through the Features and Specifications of the new #RØDE AI-1, showing you how easy it is to set up and start recording! . Follow the link in our bio to watch the full video!