msonic Ääntä, valoa ja hyvää meininkiä
Photo credit: LICHTBILDER - Reinhard Goldmann
Courtesy of Clay Paky-Lightpower

msonic kasvaa: Avidin edustus siirtyy msonicille ja Ossi Männikkö liittyy msonicin tiimiin

Avidin edustus siirtyy msonicille 16.11.2015 ja samana päivänä Suomessa jo 10 vuotta Avidia edustanut Ossi Männikkö aloittaa tehtävänsä msonicilla.

Avid on valinnut msonicin audiotuotteidensa edustajaksi Suomessa. Alan standardiksi muodostunut Pro Tools -työasemakokonaisuudet sekä Venue-liveäänipöydät ovat 16.11.2015 eteenpäin saatavilla msonicista.

“Avidin edustus nostaa studiotuotteidemme tarjonnan täysin uudelle tasolle. Pystymme nyt tarjoamaan äänituotantojärjestelmiä suurista tuotantotaloista jälkituotantoyksiköihin, alan kouluihin, musiikkistudioihin ja äänieditointiyksiköihin. Avidilla on myös vahva edustus liveäänipöydissä. Avidin avulla pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin. Lisäksi tiimimme monipuolinen ammattiosaaminen vahvistaa kokonaisuuksien myyntiä”, toimitusjohtaja Mikko toteaa.

Uutuutena Suomeen saapuu marraskuussa S6L-livemikserisarja, johon pääsee tutustumaan Avid-osastollamme AudioVisual-messuilla 18.11.-20.11.2015

Samaan aikaan Avidin kanssa msoniciin siirtyy jo kymmenen vuotta Suomessa Avidia menestyksekkäästi edustanut Ossi Männikkö. Hän aloittaa tehtävänsä 16.11.2015.

Männiköllä on vahva kokemus satojen Pro Tools -järjestelmien toimituksista, Avid Venue -sarjan livemiksereistä sekä Avid S6/S3 -sarjan miksereistä.

"Olen innoissani mahdollisuudesta liittyä msonicin tiimiin. Saan työskennellä huipputyyppien kanssa, jotka täydentävät työtäni sekä asiakastuen että myynnin saralla. msonicissa yhdistyy vahva osaaminen, asiakaspalvelu ja eteenpäin pyrkivä, ammattimaisen rento meininki”, Männikkö kertoo.

”Haastavina aikoina pitää investoida oikeisiin henkilöihin ja olla kaikessa toiminnassa edistyksellinen ja huolellinen, jotta voimme aidosti palvella alati kasvavaa asiakaskuntaamme. Tähtäämme aina toiminnassamme täydelliseen asiakastyytyväisyyteen”, toteaa toimitusjohtaja Mikko Palomäki.

msonic on viisivuotias pro audio- ja ammattivalaistustuotteiden maahantuontiin ja tekniseen myyntiin erikoistunut yritys. msonic tarjoaa viihdeteollisuuden alalle ammattitaitoisimman tiimiin, joka kykenee palvelemaan asiakkaitaan ja suunnittelijoita nyt entistäkin paremmin sekä teknisesti, että kaupallisesti. Yrityksen liikevaihto on tällä hetkellä 4 miljoonaa euroa ja kasvua on luvassa yli 50% vuonna 2016.

Lisätiedot: Mikko Palomäki, mikko@msonic.fi, 0404180068

www.msonic.fi

Avidin tuoteperhe on esillä ja Avidin osaajat ovat tavattavissa AudioVisual-messuilla 18.11.-20.11.2015 toisella osastoistamme: 7k19 Helsingin Messukeskuksessa.

Ossiin voit olla nyt suoraan yhteydessä Avidiin liittyviin asioihin: ossi@msonic.fi / +35840501692

In this video, Ryan goes through the Features and Specifications of the new #RØDE AI-1, showing you how easy it is to set up and start recording! . Follow the link in our bio to watch the full video!