msonic Ääntä, valoa ja hyvää meininkiä
Photo credit: LICHTBILDER - Reinhard Goldmann
Courtesy of Clay Paky-Lightpower

Genelecin pro audio- ja AV-tuotteet ovat nyt saatavilla msonicilta

msonicin Ossi Männikkö ja Genelecin Janne Lankinen

Genelecin pro audio- ja AV-tuotteet ovat nyt saatavilla msonicilta

msonic oy on tiivistänyt yhteistyötään Genelec Oy:n kanssa. msonic on nyt Genelecin sertifioitu premium-kumppani ja koko Genelecin pro audio- & AV-tuotevalikoima on saatavilla msonicilta. msonic oy pystyy nyt palvelemaan studio-, AV- ja jälleenmyyntiasiakkaitaan entistäkin ammattitaitoisemmin monipuolisen Genelec-asiantuntijatiiminsä avulla.

Ossi Männikkö, Tero Hölttä, Reima Saarinen, Mika Sopanen ja Stefan Svanfeldt muodostavat msonic oy:n pro audio- ja AV-ratkaisuihin keskittyvän Genelec-asiantuntijatiimin. Hölttä ja Saarinen ovat jo sertifioituja Genelec SAM-osaajia ja Männikkö, Sopanen ja Svanfeldt ja suorittavat keväällä 2017 Genelecin viralliset sertifikaatit.

Iisalmelainen Genelec on msonic oy:lle luonteva yhteistyökumppani. Genelec on vuodesta 1978 lähtien kehittänyt korkealaatuisia aktiivisia tarkkailukaiuttimia ammattikäyttöön. Genelec on muodostunut audioalan standardiksi, kuten msonic oy:n Avid- ja d&b audiotechnik -edustukset.

“Genelecin tuotteet sopivat täydellisesti nykyisten edustustemme, kuten Avidin ja DAD:n rinnalle. Genelec tekee aktiivista kehitysyhteistyötä edustamiemme valmistajien kanssa sekä toimii AES67/Dante-pohjaisesti. Haluamme tarjota asiakkaillemme yhteensopivia ja alan laadukkaimpia kokonaisratkaisuja. Tulemme myös järjestämään tapahtumia yhteistyössä Avidin ja Genelecin kanssa”, Ossi Männikkö kertoo.

Genelec Oy:n kotimaan myyntipäällikkö Janne Lankinen pitää kumppanuutta luontevana jatkona yhteistyölle.

“Olemme vakuuttuneita, että yhdessä msonicin kanssa voimme tarjota ammatti- ja asennusaudiomarkkinoille laadukkaan tuotteistuksen lisäksi parhaan mahdollisen osaamisen sekä palvelun.”

msonic oy keskittyy nyt tarjoamaan asiakkailleen Genelecin studiomonitoreita ja aktiivikaiutinjärjestelmiä. Laajentuneen yhteistyön myötä msonic oy:n edustuksista jäävät pois muut studiomonitorivalmistajat.

msonic oy on vuonna 2009 perustettu yritys, joka tarjoaa pro audio-, video- ja ammattivalaistusratkaisuja sekä viihdeteollisuuden alan kovimman tiimiin, joka kykenee palvelemaan asiakkaitaan ja suunnittelijoita nyt entistäkin paremmin sekä teknisesti että kaupallisesti. msonic oy:n toimipiste sijaitsee Vantaalla.


Lisätiedot:

Ossi Männikkö, ossi@msonic.fi, +358 40 501 6921
Janne Lankinen, janne.lankinen@genelec.com, +358 44 799 5106