msonic Ääntä, valoa ja hyvää meininkiä
Photo credit: LICHTBILDER - Reinhard Goldmann
Courtesy of Clay Paky-Lightpower

Asennuskaiuttimet sähköalan ammattilaisille

Edustava tila ansaitsee myös laadukkaan äänen. Tarjoamme käyttöösi korkealaatuiset, asennuskäyttöön soveltuvat kaiutinratkaisut brändeiltä kuten Genelec, Sonance ja d&b audiotechnik.

Lisäksi msonicin ammattilaiset, team Tero Hölttä, Reima Saarinen ja Mika Sopanen ovat apunasi. Suunnittelemme kaiutinpaikat vuosien kokemuksella puolestasi. Käytössämme ovat suunnittelun työkalut d&b ArrayCalc ja EASE Address.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää: Tero Hölttä, tero@msonic.fi, Reima Saarinen, reima@msonic.fi tai Mika Sopanen, mika@msonic.fi.

Tutustu laajaan asennuskaiutintarjontaamme!

Genelec

Ammattimaisiin AV-asennuksiin suunnitellut kompaktit kaiuttimet ovat valintasi, kun haluat laadukkaan äänentoiston julkisiin tiloihin. Kotimaisen Genelecin kaiuttimet ovat pienestä koostaan huolimatta erityisen suorituskykyiset ja sopivat huomaamattoman designinsa vuoksi monenlaisiin kohteisiin. Lue lisää täällä.

Sonance

Sonance tarjoaa parhaan ratkaisun julkisille tiloille kuten ravintoloille, hotelleille ja kuntosaleille, jotka vaativat erittäin laadukasta ääntä ja tyylikästä designia. Viimeistellyllä ulkonäöllä kruunatut kaiuttimet taipuvat yhden kaiuttimen kokonaisuudesta isoihin asennuksiin asti. Lue lisää täällä.

d&b audiotechnik

d&b audiotechnik on yksi maailman arvostetuimpia äänentoistojärjestelmien valmistajia. Merkin laajasta asennuskaiuttimien valikoimasta löydät laadukkaat ratkaisut myös isompiin asennuksiin aina yökerhoista teattereihin ja konserttisaleihin. Lue lisää täällä.

Lue blogistamme, miksi Restasähkö Oy:n Jesse Tikkala hyödyntää palveluitamme!

Lisätietoa ja yhteydenotot:

Tero Hölttä
tero@msonic.fi
+358 50 363 2233

Reima Saarinen
reima@msonic.fi
+358400556593

Mika Sopanen
mika@msonic.fi
+358 40 124 6002